Galéria
Forrás:

Jelenleg igazi gigasláger, tömve szuper tápanyagokkal. Sokféleképp elkészíthető: mi egy evőkanál acai port turmixolunk össze annyi zab- vagy kókusztejjel, és egy banánnal, hogy elég krémes állagot kapjunk. Ebbe szórunk egy kis marék házi granolát, megszórjuk kókuszchipsszel és pirított magvakkal, végül kerül rá egy evőkanál mogyoróvaj és némi bogyós gyümölcs is. Mennyei!
Forrás:

A legtutibb reggeli, ha kifogyunk az ötletekből. Vegyél két kis szelet jófajta teljes kiőrlésű vagy kovászos kenyeret, pirítsd meg kicsit, kend meg avokádókrémmel, és üss rájuk 1-1 tükörtojást! Az avokádókrémet, ha gyorsan dobnád össze, így készítsd: nyomkodj szét villával egy puha avokádót, mehet hozzá só, bors, lime, chilipehely és egy kis fokhagyma. Egyél mellé friss zöldségeket!
Forrás:

Ha tudod, hogy fixen nem lesz időd reggelivel bíbelődni, dobd össze előző este az egészséges szendvicsedet - amihez nem is kell más, csak minőségi rozskenyér, pár szelet füstölt lazac, néhány szem mozzarella és egy kis rukkola vagy bébispenót. Összesütve isteni lesz!
Forrás:

A Shakshukában az a szuper, hogy elkészítesz egy nagyobb adagot, és napokig eláll a hűtőben. Csak zöldségekből áll - a kápia paprika, a cukkini, a padlizsán és a paradicsom, plusz az izgalmas fűszerek elegye egy különleges, lecsószerű ételt eredményez, aki tükörtojással az igazi! Délig garantáltan nem éhezel meg tőle. Ja, hidegen is irtó finom!

5 egyszerű, finom és olcsó étel a strandra

Demi Moore is vakációzik, így naná, hogy nem maradhatott el a fürdőruhás szelfi készítése. Megérte - a sztár mesésen fest bikiniben. Rajta tényleg nem fog az idő!