Galéria
Forrás: Chandler az utolsó részben apja lesz egy ikerpárnak, akiket Monicaval fogadnak örökbe, illetve a kertvárosba költöznek, hogy nyugodt környezetben neveljék fel őket.
Az elmúlt 17 évben azonban ők ketten nagyon sok mindenen mentek keresztül. Az örökbefogadás után nem sokkal Monica teherbe esett és ikreknek adott életet. Nem meglepő, hogy a 4 gyerek óriási odafigyelést és energiát igényelt. Kapcsolatuk több hullámvölgyet is megélt. Párterápiára jártak és egy időre külön is költöztek. Szerencsére azonban 2019-ben újra visszataláltak egymáshoz.
Forrás: Ahogy Chandlernél olvashattátok, a hullámvölgyek ellenére Monica férjével maradt, és született két saját gyermekük is az örökbefogadott ikrek mellé. De, ha ez nem lenne elég, Monicanak olyan nagy híre ment a vendéglátásban, hogy saját tévés műsort kapott és még egy szakácskönyvet is kiadott Monica ínyenc szuper foodjai címmel, ami bestseller lett már az első héten.
Forrás: Rachel és Ross az utolsó részben újra összejöttek. Ám a többiekkel ellentétben az ő kapcsolatuk mindig is hullámzó volt, így nagy kérdőjel volt a nézők számára, hogy együtt maradnak vagy szakítanak. A reunionban Jennifer Aniston és David Schwimmer szerint összeházasodtak és gyerekeik lettek. 
Nos, mi is így képzeljük, annyi különbséggel, hogy minden évben megerősítik a fogadalmukat, hiszen mindenki tudja, hogy Ross él-hal az esküvőkért. Rachel egyébként a Gucci divatház beszerzési igazgatója lett, és azóta is sikeres a szakmájában.
Forrás: Ross "esküvő őrültként" minden évben megkéri Rachel kezét, aki kénytelen újra és újra hozzámenni férjéhez. Emma után született még 2 kisfiúk, Tom és Jerry, akiket nagy egyetértésben nevelgetnek azóta is. Ross dinoszaurusz szakértőből egyetemi docens lett, de évente egy-két ásatáson is részt vesz.
Forrás: Joey az utolsó epizódban is szingli volt -ahogy a sorozat legtöbb részében -, de szerencsére a karrierje fejlődni látszott. A különkiadásban Matt LeBlanc azt válaszolta, hogy szerinte híres karaktere szendvicsezőt nyitott és felhagyott a színészkedéssel. Nos, mi úgy gondoljuk a sok sikertelen próbálkozás után végül csak sikerült révbe érnie. Bár filmsztár nem lett, de több szappanopera népszerű színészeként brillírozik, aki mesés vagyonra tett szert és azóta is falja a nőket.
Forrás: A széria legkülöncebb karaktere az utolsó részben már Mike felesége volt és a gyerekvállaláson törték a fejüket. Nos, ez Phoebe elképesztő termékenységének köszönhetően gyorsan össze is jött. Bár nem hármasikreknek adott újra életet. Lett két kislányuk és egy csomó mentett állatuk. Phoebe és Mike kapcsolata szerencsére töretlen maradt, és azóta is boldog és kiegyensúlyozott a házasságuk.

Ilyennek képzeljük 2021-ben a Jóbarátok életét

Majdnem három évtizedbe telt, de Courteney Cox végül Emmy-jelölést kapott a Jóbarátokban nyújtott alakításáért.