Galéria
Forrás:

Szinte óhatatlan, hogy az arcunkhoz érjünk a nap során. Pedig ideje lenne egy életre megjegyeznünk, hogy minden tapizás csak ront a sminkünkön. Ezeket még a legtartósabb sminkek sem szeretik, így érdemes odafigyelned az érintések mellőzésére, ha a hosszantartó szépség a cél. 


Forrás:

A tudatos bőrápolók jól tudják, hogy a rendszeresen radírozott, szépen rendben tartott arcon minden szebben mutat. Ne feledkezz meg a smink előtti hidratálásról sem, ugyanakkor a zsíros krémeket érdemes kerülnöd. A géles állagú vagy könnyű krémek általában jobban működnek együtt sminkkel, mint a más társaik.


Forrás: Mondanánk, hogy a szemsmink is lehet tartós a nyári időszakban, de nem szeretnénk senkit sem áltatni. Ez az a rész, ahol valóban oda kell figyelned, hogy valóban tartós legyen a hatás. Ha semmiképpen sem akarsz vagy tudsz lemondani a szemek kiemeléséről, akkor használj szemhéjbázist vagy primert, ami segíthet, hogy ne kenődjön el a kozmetikum a nap végére a helyéről.
Forrás: Kezdetben ijesztő lehet, de minél több a réteg, annál tartósabb. Szájkontúr ceruzával satírozd be a teljes száj felületet, majd a rúzs, és végül a szájfény, így sokkal tovább fog tartani, mint magában a rúzs. Hidd el, egész nap tündökölhetsz benne!
Forrás: A púder a legjobb barátod, ha a tartós sminkekről van szó! Hiszen könnyen beletapad az alapozóba és a helyén tartja az anyagot. A korrektort is érdemes fixálni a szem alatt púderrel. Egy igazi csodaszer!
Forrás:

Ne feledkezz meg a fixálódról se! Az összes trükk mit sem ér, ha nem vetjük be a legjobb fegyvert a sminkünk érdekében. Találd meg a kedvenced, ami nem teszi csillogóvá a sminked, mégis tökéletesen tartja és hosszú órákon át meggátolja az elkenődését. 


5+1 trükk, hogy a legnagyobb hőségben is tartós maradjon a sminked

Viszlát, lefolyt alapozó, elmaszatolt szempillaspirál és lekopott rúzs!