Galéria
Forrás: Sarah Jessica Parker alakja mindig téma volt a rajongók és a média körében, elvégre mindig is vékonyabb alkattal rendelkezett, mint az átlag. Állítása szerint mindössze arról van szó, hogy a családjától örökölte a karcsú géneket, de vékonyságát annak is köszönheti, hogy egész nap a gyerekei után rohangál.
Forrás: Ruby Rose már filigrán alkattal robbant be a köztudatba, mégis évekkel később kezdték el kritizálni a testalkata miatt. A színésznő megelégelte, hogy mindig mások elképzeléseit és elvárásait igyekeznek ráerőltetni és leszögezte, hogy semmi baja sincsen, nem küzd táplálkozási problémákkal, és nem szeretné, ha emiatt aggódnának a rajongói.
Forrás:

Celine Dion alakja robbanásszerűen került be a média top témái közé, mikor ismerté vált, férje halála óta pedig még kevesebbet mutat alatta a mérleg. Az énekesnő őszintén elárulta a kommentelőknek egy alkalommal, hogy nehéz időszakon van túl, ám mostanra jól érzi magát, akinek pedig ez nem tetszik az alakja, az ne nézze vagy fotózza le. 


Forrás: Kendall Jenner alakja mindig is téma volt. Egy idő után úgy érezte, hogy pontot kell tennie a dolog végére, és elmondta, hogy bár próbál hízni, de nem tud, és szeretné, ha az emberek tisztában lennének azzal, hogy valakit túl soványnak nevezni ugyanolyan bántó, mintha lekövéreznék az illetőt.
Forrás: Angelina Jolie megjelenéséért a 2000-es évek elején nemcsak a férfiak, de a nők is egyenesen odáig voltak. Ám édesanyja halála után rengeteget fogyott. Egy idő után besokallt az őt érő kritikáktól és elmondta: a gyász miatt lett ennyire vékony, egyszerűen képtelen volt enni abban az időszakban. A csinos nőt nagyon elszomorította, hogy senki sem igyekezte megérteni őt, csak arról tudtak beszélni, hogy mennyivel jobban nézett ki korábban.
Forrás: Gigi Hadid sokszor komoly kritikákat kapott, ha a súlya volt a téma. Míg fiatalon túl daginak tartották a modellkedéshez, pár évvel később már mindenki arról beszélt, hogy hogyan lehet ilyen sovány. A gyönyörű modell arra kérte a követőit, hogy legyenek elfogadóbbak, ha egy másik ember testéről van szó, kifejezetten akkor, ha nem tudják, hogy mi áll a dolog hátterében.

5+1 sztár, akit egykor a soványsága miatt kritizáltak

Ezek a híres nők nem hagyják, hogy még több rosszindulatú megjegyzést kapjanak. Őszintén nyilatkoztak, hogyan élték meg a vékony alakjukat érő kritikákat!