Galéria
Forrás: A pár 2015-ben ismerkedett meg egymással egy Victoria's Secret bemutató után. Szerelmük mesébe illő volt, ahogy folyamatos hullámvölgyeik is, végül 2018-ban szakítottak egy időre. Bár mindketten próbáltak másnak is esélyt adni, a külön töltött idő alatt jöttek rá, mennyire szeretik egymást. Azóta megszületett első közös kislányuk és, ha minden igaz, a házasság is a levegőben lóg.
Forrás: Vilmos és Katalin 2001 óta ismeri egymást, de csak 2003-ban vállalták fel, hogy egy párt alkotnak. 7 évvel később a rájuk nehezedő nyomás miatt különváltak, de csak pár hónapig bírták egymás nélkül. 2011-ben összeházasodtak és három gyermekük született: György, Sarolta és Lajos.
Forrás: A modellt és a zenészt egy közös barátjuk mutatta be egymásnak még 2012-ben, pár hónapra rá pedig randizgatni kezdtek. Egy évvel később Levine Nina Agdal szupermodellel folytatott viszonyt, de ezt pár hónap múlva megbánta és visszament szerelméhez. Behati egy interjúban azt mondta, hogy a szakítás volt életük legrosszabb döntése. Azóta házasok és két kislányuk van.
Forrás: Annak ellenére, hogy Pink és Hart többször is szakítottak, csak még erősebb lett a kapcsolatuk. 2001-ben találkoztak először, két évvel később pedig szakítottak egy időre. Ezt 2006-ban egy gyors házasság, majd 2008-ban egy annál is gyorsabb válás követte. Végül 2009-ben bejelentették, hogy újra együtt vannak. 
Egy interjúban a következőket mondta az énekesnő: - Néha pár lépést hátra kell lépnünk, hogy továbbléphessünk. 
Természetesen újra összeházasodtak és két gyermekük van.
Forrás: Öt évvel az első találkozójuk után a két sztár randizni kezdett egymással, amit csak két évvel később vállaltak fel először. Ezt egy gyors szakítás követte, amikor Justin Sofia Richie-vel és Selena Gomez-el is felmelegítette a kapcsolatát, de egyik sem működött. Justin állítása szerint abban az időben jött rá, hogy kizárólag Hailey képes kezelni őt, aki miatt nagyon sokat változott. 2018-ban össze is házasodtak.
Forrás: Justin és Jessica 2007-ben szerettek egymásba egy barátjuk szülinapi buliján. 4 évvel később viszont valami miatt szakítottak, amelyet mindkettőjük szóvívője megerősített. Szerencsére csak néhány hónapig bírták egymás nélkül. Azóta volt egy álomszép eskövőjük, pár hónapja pedig megszületett második kisfiúk is.
Forrás: A világ egyik legkedveltebb sztárpárja 2016-ban ismerkedett meg egymással a Golden Globe-gálán. Pillanatok alatt óriási szerelem szövődött köztük, ám egy év után mégis szakítottak. Mindketten nehezen viselték a külön töltött időt. Katy még a vele készült interjúban is sírva fakadt a fájdalomtól, amit Orlando elvesztése okozott számára. Végül újra összejöttek. Sőt, mi több azóta eljegyezték egymást és megszületett első közös gyermekük Daisy Dove.

Híres párok, akik a szakítás után jöttek rá, hogy nem bírják egymás nélkül

Az énekesnő megint az egekig emelte a szexi faktort!