Galéria
Forrás:

Sena Dagadu az egyik olyan címlaplányunk, aki játszi könnyedséggel mutatta meg alakját a nagy közönségnek. Miért is ne tette volna, hiszen mesésen néz ki. Interjúnkban őszintén mesélte el, hogy igenis büszke arra, hogy más mint a mostani szépségideál. 


Forrás: Ashley Graham az utóbbi években egy  igazi példaképpé nőtte ki magát a hölgyek szemében, hiszen amellett, hogy csodaszép, büszkén vállalta, hogy egy nő akár 80 kilósan is tud jól kinézni. A fiatal nő rajongók ezreit vonzotta a közösségi média felületeire. Nem csoda, hogy mindenki belőle merítene egy kis erőt és energiát.
Forrás: Sirokai Diána az elfogadás koronázatlan királynője. A modellként tevékenykedő lány mindennapjait egyszerűen imádják követni a rajongók. Nem hiába, hiszen hatalmas motivációt ad az összes nőnek.
Forrás: Chrissy Teigen mindig őszintén beszélt a közösségi oldalain, ahogy korábban arról is bátran nyilatkozott, hogy nem bánja, hogy nem olyan, mint a mai szépségideál. Ennek tetejében még a striáit is büszkén mutogatja a rajongóinak, inspirálva őket arra, hogy merjenek önmaguk lenni.
Forrás:

Denise Bidot az a plus size modell, akit aligha lehetne utánozni. Hatalmas önbizalmát nem más adja, mint a csinos alakja. Számára az a tökéletes test, amiben jól érezzük magunkat. Mi sem bizonyíthatja ezt jobban, ma már fürdőruha modellként híreszteli a pozitív gondolatait. 


Forrás: Demi Lovato számára nem volt olyan egyszerű az elfogadás, mint a korábban említett hírességeknek. Ám idővel rájött, hogy ő igenis így szereti magát és nem fél megmutatni, hogy jól érzi magát a bőrében.
Forrás:

Beyonce az a sztár, akit önbizalmáról és merészségéről már messziről megismerhetünk. Nem csoda, hiszen mesésen éli az életét, ez pedig a kisugárzásán is meglátszik. Mindig őszintén mesélt arról, hogy tökéletesen érzi magát a bőrében, még akkor is, ha valaki már ducinak tekintené az ő testsúlyát. Hiába, nemcsak a pasik, de a nők is rendszeresen megfordulnak utána. 


Sztárok, akik büszkék arra, hogy mások, mint a mostani szépségideál

Az alábbi hírességek újjá formálták a szépség fogalmát, és arra ösztönöznek: fogadd el te is önmagad pont úgy, ahogy vagy!