Galéria
Forrás: Jennifer Lopez

Az énekesnő alakja már szinte a védjegyévé vált, amit sokan irigyelnek is. Sokszor hallani, hogy emögött rnegeteg munka van. J-Lo egyik trükkje, hogy legalább 8 órát böjtöl egy nap. A latin díva A  nem fogyaszt koffeint, alkoholt, távol tartja magát a cukortól és a feldolgozott ételektől, sokat alszik, 22:00 után soha nem megy lefeküdni, és minden nap edz az edzőteremben.
Forrás: Jennifer Aniston

A színésznő már elmúlt 50 éves, mégis a mai napig fiatalokat megszégyenítő külsejét irigyeljük. Jó hír: nem rejtegeti alakjának titkát. Hiszen ő is a 16:8 időszakos böjt híve. Jen imádja, hogy nem korlátozza mit egyen, csak azt, hogy mikor. 
Forrás: Hugh Jackman

A színész az utóbbi időben nem semmi formába hozta magát. Körülbelül napi két órát edzett kőkeményen, ám ehhez kellett az energia is. 
Forrás: Nicole Kidman

Bár a színésznőnek sosem voltak súlyproblémái, mégis az időszakos böjtölés mellett tette le a voksát. Úgy hírlik, az ausztrál színésznő a 8-16-ot követi, amely keretein belül a 8 órás evési időszakban többnyire sovány fehérjét és zöldségeket fogyaszt.
Forrás: Adele 

Az énekesnő az utóbbi időben nem a legújabb számaival, hanem hihetetlen átalakulásával és fogyásával került a média középpontjába. Le a kalappal a fiatal dalszerző előtt, aki ma már bomba formában tündököl.

Sztárok, akiknek az időszakos böjtölés hozta meg a fogyás eredményét

Rumer Willis, Bruce Willis és Demi Moore lánya rengeteget fogyott az utóbbi időben, emiatt pedig sokak céltáblája lett. Ám ő kiáll a testszégyenítés ellen!