Galéria
Forrás:

Papa.

Mikor Katalin és Vilmos elkísérték Károly királyt és Kamillát a G7-es csúcstalálkozóra, akkor derült fény erre a becézésre. Érkezéskor a hercegné üdvözölte apósát, majd az erről készült felvételek alapján egy szájról olvasó szakértő elárulta, mit mondott Katalin: "Szia, papa! Hogy vagy?".


Forrás: Will.

Vilmost szinte minden közeli ismerőse így hívja, és a herceg nagyon szereti ezt a nevet. Katalin hercegné egy alkalommal elárulta, mikor kapcsolatuk elején egyszer véletlenül Will-nek szólította, és elkezdett szabadkozni ezért, Vilmos csak ennyi mondott: "Ne aggódj, igazából ez a nevem". De emellett nem egyszer hallották már, hogy egyszerűen Katalin csak bébinek hívja férjét.
Forrás: Cath.

Míg Meghan Markle be nem lépett a képbe, Katalin, Vilmos és Harry egy nagyon szoros hármast alkottak. Imádtak egymás társaságában lenni, Katalin és Harry pedig kettesben is csodásan kijöttek egymással. Egy ilyen közeli viszony esetében pedig rendszerint jönnek a becenevek, ami Katalin esetében a Cath. Az évek során ugyanis több alakalommal is elcsípték, hogy Harry így szólítja testvére kedvesét.
Forrás:

Fred és Gladys.

Aki látta a Korina 4. évadát, az biztosan emlékszik arra a különleges karkötőre, amit Károly herceg néhány nappal azelőtt ajándékozott Kamillának, hogy elvette volna Dianát. Ahogy a sorozatban is látható, az egyedi tervezésű ékszerbe a G és F betűket vésték, és a sorozat szerint a G és F két monogram, ami Károly és Kamilla titkos beceneveikre utal, a Fredre és a Gladysre. Az, hogy a pár titokban így hívta egymást, ez valóban igaz, a becenevek pedig a The Goon Show brit rádiós vígjáték-sorozat két szereplőjére utalnak. A műsornak annak idején Károly és Kamilla is nagy rajongója volt.


Forrás:

Poppet.

Anya és lánya két éve egy nyilvános eseményen jelent meg, ekkor csípték el a vicces becenevet. Sarolta ugyanis időközben duzzogni kezdett és csinos kis ruhájában leült a földre, ám anyukája ezt nem hagyta szó nélkül, és így szólt: "Kelj fel, Poppet!". A Poppet egyébként egészen tündéri becenév, azt jelenti, hogy babuka. Azóta pedig az is kiderült, hogy Katalin nem csak Saroltát hívja Poppetnek, kis családjukban mindenki Poppet, vagyis Vilmost és Györgyöt is így szólítja a hercegné. Hát nem cuki?


Forrás: PG.

György herceg imád iskolába járni, és úgy tudni, sulis társai is nagyon szeretik, hiszen sok barátja van. Szülei mindig is fontosnak tartották, hogy a trónörökös ne kapjon kiváltságokat az iskolában, és ne szólítsák hercegnek, osztálytársairól viszont a PG becenevet kapta.
Forrás: Wales papi.

Károly 64 éven át viselte a walesi herceg címet, szintén trónvárományos unokája pedig ahelyett, hogy Károly papának hívná, helyett Wales papa lett.
Forrás: Beabea.

Az Instagramon Beatrix születésnapi köszöntésekor Eugénia elárulta azt az édes becenevet, amit húgára haszná.


Forrás: Vombat.

Károly és Diana Ausztráliai körútja igen emlékezetes időszak volt az életükben, ahová a hagyományokkal ellentétben a kis Vilmost is magukkal vitték. Diana itt adta fiának a Vombat becenevet, mert szerinte a morcos arcocskája nagyon hasonlított erre az Ausztráliában honos állatra.
Forrás: Gary.

Erzsébet királynő mindig is arra bíztatta unokáit, hogy a hivatalos megszólítások helyett hívják nagyinak, ám Vilmos nem állt meg itt. Richard Kay, a Daily Mail királyi tudósítója szerint, amikor a herceg még gyerek volt, egy alkalommal elesett, és sírva elkezdte kiabálni a Buckingham-palotában, hogy: "Gary, Gary". Richard ekkor azt hitte, talán a dadusát szólíthatja így, ám ekkor feltűnt a színen Erzsébet királynő, aki mosolyogva csak ennyit mondott neki: "Én vagyok Gary".
Forrás:

Gan-Gan.

Gary után Erzsébet királynő kapott egy másik cuki becenevet is, ám ezt már György hercegtől. Nem hiába, apja fia...


Forrás:

Lilibet.

Sokan nem ismerték ezt a becenevet, míg Meghan és Harry kislányuknak nem a Lily nevet választotta. Mint azóta kiderült, ezzel Erzsébet királynő előtt szerettek volna tisztelegni, aki a Lilibet nevet még édesapjától kapott, és édesanyja, testvére, és a néhai Fülöp herceg is így hívta kedvesét egészen a haláláig.


Igazából így szólítják egymást a királyi család tagjai, mikor senki sem figyel

A palotán belül egészen érdekes beceneveket lehet elcsípni!