Galéria
Forrás: Ha te akarsz a legtrendibb lenni a nyáron, akkor KÖTELEZŐ bevállalnod a rose gold színt a hajkoronádon, ugyanis a szakértők szerint ez lesz az igazi 10/10 a melegebb hónapokban!
Forrás: Természetesen a balayage-t nem lehet kiütni a nyeregből, így nyáron is nagyon sokan fogják választani. Ha igazán szép szőke hajat szeretnél, akkor egy tejes árnyalatot érdemes bevállalnod!
Forrás: A nyár most aztán TÉNYLEG színes lesz, a rose gold mellett ugyanis a szivárvány minden színe hódítani fog, persze csak stílusosan!
Forrás: Ha nyár, akkor mindenkinek először a homokos tengerpart jut eszébe, akkor meg már miért ne tündökölhetne a hajunk is a homok színeiben? A bézs tehát nem csak a rucikban lesz extra trendi a következő hónapokban, hanem a hajkoronánkon is!
Forrás: A pasztell lila lesz a nyár egyik legtrendibb hajszine, úgyhogy ha igazán bevállalós vagy, ráadásul illik a személyiségedhez a szín, akkor nem kérdés, hogy azonnal ki kell próbálnod ezt az árnyalatot! Nekünk nagyon bejön!
Forrás: Bizony, a hamvasabb, jegesebb árnyalatok ideje lejárt, legalább is, ami a nyarat illeti! Nyugodtan próbálj ki egy igazán méz hatású színt, és ne félj tőle, hogy nem lesz hamvas! A melegebb árnyalatok menők!

6 trendi hajszín, amivel nem tudsz mellélőni 2021 nyarán

Neki még ez is jól áll!