Galéria
Forrás: Kezdetnek egy fekete, vagy valami sötétebb színű top, felső, esetleg akár blúz is megteszi, ami bár kellőképpen diszkrét, mégis szabad érzést adhat!
Forrás: Nem csak a minták, de akár a zsebek és a fodrok is segítenek abban, hogy eltereljék a figyelmet a mellekről, így pedig nem kell azon izgulnod, hogy mindenki azt lesi, hogy most nincs rajtad melltartó.
Forrás: Kicsit magabiztosabban mozogsz ha valami mégiscsak "takar"? Akkor kapj fel egy bővebb inget, kardigánt, kimonót, hűvösebb idő esetén egy blézert és nem is kell tovább aggódnod, hogy bármi is látszik majd.
Forrás: A különleges, a megszokottól kicsit eltérő textúrák is segíthetnek abban, hogy abszolút komfortosan érezd magad melltartó nélkül is.
Forrás: Sőt az olyan vastagabb textilek is szóba jöhetnek, mint például a farmer.
Forrás: A kivágott, V-nyakú blúzok sem igényelik a melltartó jelenlétét, és a sokszínű választék közt biztosan te is rátalálsz a legkomfortosabb megoldásra.
Forrás: A nyári, elől megkötős, kicsit lazább szabásvonalakkal megtoldott darabokat is bátran kipróbálhatod!
Forrás: Következzen talán a legegyszerűbb megoldás: a fűzők, amik nem csak a szezon nagy visszatérői, de kidolgozásuknak hála nem igényelnek melltartót sem!
Forrás: Végezetül pedig: amikor már bátrabban nyúlsz a különféle színekhez, fazonokhoz és anyagokhoz, akkor is mindig adj egy kis időt magadnak ahhoz, hogy fokozatosan beleszokj a dologba. Először csak egy kávéra ugorj ki így a barátnőddel, majd egy kis sétára, és ha már tényleg érzed a az erőt magadban, akkor jöhet bármilyen alkalom, amihez csak kedved tartja. A legfontosabb pont éppen az, hogy eljuss arra a pontra, amikor már nem azon kattogsz, hogy "Jézusom, nincs rajtam melltartó", csak simán képes vagy átadni magad az alkalom szabadságának.

9 stílustrükk, ha nem akarsz melltartót felvenni nyári szettjeidhez

Elől zárt, hátul wow!