Galéria
Forrás:

Mivel sokszor egy méret eltérés is lehet az alsó- és felsőtested között, valószínűleg a ruhák nem tartoznak a kedvenceid közé, hiszen nehéz olyan darabot találni, ami mindenhol tökéletesen passzol rád. Érdemes azonban keresgélni, hiszen igazán nőies lehet a megjelenésed egy A- vonalú ruhában. Sajnos, vagy nem sajnos, azok a klasszikus fazonok állnak neked jól, amik derékhangsúlyosak és lefelé szélesednek.


Forrás:

A manapság népszerű oversize ruhákon át, a testhez feszülő darabokon keresztül minden fazon jól áll neked, ha ruhákról van szó. Csak egy szabály van: a derekadra mindig hangsúlyozd egy övvel, de ezt a trükköt már biztos ismered. A maxi ruha különösen kényes téma, de neked még ez is tökéletesen áll. Felejtsd el a shortokat, a te nyarad a ruhákról szól!


Forrás:

Ne arra koncentrálj, hogy fiúsak az idomaid, hiszen tipikusan modell alakod van, amiben rengeteg lehetőség rejlik. Válassz lenge, nőies szabású darabokat, amikkel szögletes vonásaidat lágyíthatod, és keresd a fodrokat és mintákat, mert ezek állnak neked igazán jól. Sose hordj oversize- és zsákruhákat, és került az egyenes vonalvezetést, ha mégis ilyenre esik a választásod, akkor szükséged lesz egy övre, ami vékonyabbnak mutatja a derekad.


Forrás:

A vékony, lenge anyagok helyett, tedd le a szavazatodat az elegáns merevebb szabású darabok mellett. De a magasított derekú fazonokat neked találták ki, mivel így a törzsed legvékonyabb pontjára terelődik a figyelem. Az egyszerű, klasszikus vonalvezetésű ruhák is jól állnak neked, vagy választhatsz empire-szabású darabokat. A játékos oldalbetétek optikailag keskenyítik a derekad, így ezekkel is érdemes kísérletezned.


Ez a tökéletes nyári ruha számodra az alakod szerint

A színésznő ruhája annyira egyszerű, hogy koppintásra született!