Galéria
Forrás: A peplum darabok kétségtelenül kimerítették az elegancia fogalmát és bár tökéletesen vették az alkalmakkal járó kihívásokat, most mégis kicsit lazább vonalon indultak el a tervezők. A lezser, kicsit bővebb, szellősebb rövid ujjú ingek pedig nem csak önmagukban, de egy trikóra, pólóra kapva is működnek, és szerencsére bármilyen stílusban megtalálják a számításaikat.
Forrás: A rövidnadrágok hossza az elmúlt években nem kevés változáson ment át, és amíg lassan nőttek a centik a száron, eljutottunk oda, hogy 2021-ben a bermuda shortok uralják a nyári trendeket!
Forrás: Szép számmal láthatunk ma is olyan szetteket, ahol a neon árnyalatok dominanciája kétségtelen. Ám ha már kicsit unod ezt a vibráló vonalat, akkor mindenképpen megérnek egy próbát a maximalista stílusú nyomatok is, amik szép számmal sorakoznak már a boltok polcain.
Forrás: Míg eddig leginkább a szabadon hagyott vállakkal dolgoztunk, addig most képbe kerülnek az itt-ott kivágott darabok is, amik legalább annyira kreatívak és ízlésesek lehetnek, mint jól bevált elődjeik.

4 nyári trend, ami idén már kicsit elavult - Ezt viseld helyettük

Valami újra vágynál, akkor mutatjuk, hogy mely darabokat érdemes most lecserélned!