Galéria
Forrás: A túlontúl magasra pakolt, méretes hajgumival, vagy akár saját tinccsel körülölelt egyszerű lófarok helyett idén a fonott kiadásoké lesz a főszerep.
A tarkódon is tökéletesen mutat, de nyugodtan készíthetsz egy magasabban elhelyezkedő lófarkat is magadnak. Lehet szó egy-, vagy akár több tincsről is, ez csak rajtad múlik, és persze azon, hogy mennyire sűrű hajkoronával vágsz bele a dologba.
Forrás: A frizurát kiegészítő minifonatok mellett egyre nagyobb lelkesedés övezi a copfból "kifelejtett" vékony, arcot keresztező tincseket, amik a '90-es években szintúgy nagy slágernek számítottak. A kócos irány helyett azonban fontos, hogy a tincseken kívül a lófarok is egy szabályos, összetett hatást adjon, így ha sokszor meggyűlik a bajod a rakoncátlan hajszálakkal, akkor érdemes valami hajformázót is bevetned a tökéletes végeredmény érdekében.
Forrás: A hajvasalóval, hajsütővassal formázott copfokat valóban nem lehet megunni, ám ebben a melegben felesleges lenne ezekkel a forró kütyükkel bajlódni. Idén inkább a természetességet helyezd előtérbe és hagyd a hajadat szabadon megszáradni, majd fogd lófarokba. Ezzel kész is vagy! Hajunknak nyáron kijár egy kis pihenés és ha ezzel nemcsak jót teszel neki, hanem még stílusos lehetsz, akkor nem megéri?

3 copfos frizura, aminél nincs menőbb idén nyáron

A nyári partikhoz és esti borozásokhoz nem szeretünk túlöltözni, hiszen a nagy hőségben a lehető legkönnyebb ruha a tökéletes választás, de ha szeretnéd feldobni megjelenésed valamivel, akkor szánj pár percet a hajadra és bűvölj el mindenkit a következő frizurák egyikével!