Galéria
Forrás: Ez egy klasszikus, modern és elegáns fonat, ami bárkit azonnal levesz a lábáról, ha pedig olyan befejezetlenül hagyod a fonatok végeit, mint Margot Robbie, még egy kis extra játékosságot vihetsz a történetbe.
Forrás: Nem is kérdés, Kylie Jenner mesteri szintekig vitte ezt a műfajt, ami hosszú kivitelben működik csak igazán. Ha neked is hosszú a hajad, ezt a megoldást biztosan imádni fogod a forróságban!
Forrás: Lily Collins fonatkoronája bárkinek elegáns és klasszikus megjelenést biztosít. Tipp: először mindenképp érdemes kivasalni egyenesre a hajat, hogy az eredmény tökéletes legyen.
Forrás: A holland fonás szinte ugyanaz, mint a francia, ám míg a hagyományosan francia fonásnál egymás felett keresztezed a hajad, itt egymás alatt kell. Olivia Culpo pedig azt is mutatta, hogy hogyan érdemes egy frizurán belül a fonatokkal játszani, hiszen a copfját meghagyta a maga természetességében.
Forrás: Megunhatatlan nyári klasszikus, aminek az egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. A legütősebb hatást pedig azzal érhetet el, ha kicsit lazábbra húzod a szálakat.
Forrás: Kim Kardashian fordított fonata remek választás a strandra, hiszen maxszimálisan hozza a nyári hangulatot, és mellette bajlódni sem kell vele egy pillanatig sem.
Forrás: Az egyértelmű, hogy ez egy olyan stílus, amihez kell egy kis merészség és vagányság, ám ha te is olyan kísérletező kedvű vagy, mint Zendaya, akkor kellő hajápolással és odafigyeléssel akár 2 hónapig is kiélvezhetsz egy ilyen frizurát.

7+1 csodás fonatos frizura a nyárra

A nyári partikhoz és esti borozásokhoz nem szeretünk túlöltözni, hiszen a nagy hőségben a lehető legkönnyebb ruha a tökéletes választás, de ha szeretnéd feldobni megjelenésed valamivel, akkor szánj pár percet a hajadra és bűvölj el mindenkit a következő frizurák egyikével!