Galéria
Forrás: 2010 decemberében kezdett el randizni Selena Gomez és Justin Bieber, a pár 2011-ben vállalta fel a nyilvánosság előtt is kapcsolatát. Sok szakítás, megcsalás és kibékülés után 2018 márciusában szakítottak végleg egymással.
Forrás: Lady Gaga az 53. Grammy-gálán egy tojásban jelent meg a vörös szőnyegen.
Forrás: Sienna Miller és Jude Law végleg szakítottak!
Forrás: A világraszóló királyi esküvőt Katalin és Vilmos 2011. április 29-én tartották a Westminsteri apátsági templomban.
Forrás: Jennifer Aniston magánélete mindig is nagyon foglalkoztatta a sajtót, így 2011 tavaszán minden címlap arról szólt, hogy ismét rátalált a szerelem. A Hippi-túra forgatásán ismerkedett meg Justin Theroux színésszel, aki 14 éves párkapcsolatát hagyta ott a színésznőért. A románcot 2015 augusztusában egy esküvő követett. Sajnos 2017-ben elváltak útjaik, de a mai napig nagyon jó barátok.
Forrás: Két közös gyermek és 7 évnyi házasság után, Jennifer Lopez és Marc Anthony a válás mellett döntenek.
Forrás: Ekkor mutatták be a Harry Potter-filmek utolsó részét, a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2-t.
Forrás: Beyoncé a MTV VMA színpadán mutatta meg először gömbölyödő pocakját, megerősítve a terhességéről szóló pletykákat! Jay-Z-vel első közös gyermeke, Blue Ivy Carter 2012. január 7-én látta meg a napvilágot.
Forrás: Kim Kardashian másodszor is férjhez ment Kris Humphrieshoz, nászuk pedig rekord rövidre sikerült, ugyanis mindössze 72 napig tartott.
Forrás: Reese Witherspoon már bőven A-listás sztárnak számított Hollywoodban, amikor egy Hawaii nyaraláson fény derült arra, hogy a gyönyörű színésznő mindeddig eltitkolta a nyilvánosság előtt madaras tetoválását!
Forrás: Leonardo DiCaprio és Blake Lively alig 5 hónap együttjárás után szakítottak. A színésznő ezután, még ebben az évben kezdett el randizni Ryan Reynoldsszal, akivel ma már 3 gyönyörű kislány büszke szülei.
Forrás: Lindsay Lohant ékszerlopásos ügye miatt 30 nap börtönre és 400 óra közmunkára ítélték, mivel a korábban kiszabott próbaidőre vonatkozó szabályokat megsértette.
Forrás: Demi Moore és Ashton Kutcher 2003-ban kezdtek el randizni, és 2005. szeptember 24-én össze is házasodtak. Boldogságuk viszont csak 2011-ig tartott, amikor bejelentették, hogy szakítottak.

Ezek 10 éve voltak?! Hírek, amelyek 2011-ben lázban tartották a világot

Igen, jól látod! Ezeknek bizony már 10 éve, és még csak fel se tűnt, hogy így rohan az idő.