Galéria
Forrás:

A színésznő Zoe Saldana tökéletes, sportos és érzéki. Nemcsak a pasik körében népszerű, de a filmes berkekben is, ehhez pedig nem kell, hogy hatalmas idomai legyenek. Zoe kifejezetten elégedett sportos vonalaival.


Forrás:

A fiatalok bálványa, Taylor Swift sem kapott a jó Istentől nagy melleket, de teste így is arányos és szexi. Taylor nagy szószólója a természetességnek, annak, hogy fogadjuk el önmagunkat és másokat is olyannak, amilyenek.


Forrás:

Reese Witherspoon mindenki kedvence, és ezt nem mellbedobással érte el. Bár nem lehet azt mondani, hogy kicsik az adottságai, azért messze van Pamela Andersontól. Ám ezt ő nem bánja, és messze távol marad a plasztikai sebészektől.


Forrás:

Cameron Diaz sem a hatalmas kebleiről híres, ám a komikát ez nem zavarja. Sokáig küzdött bőrével, ami nagyon aknés volt, de mellein sosem akart változtatni. A visszavonult színésznő manapság már bőrproblémákkal sem küzd.


Forrás:

Paris Hilton az egyik legismertebb szőkeség a világon, akinek annyi pénze van, mint Hilton örökös, hogy akár marslakóvá is műttethette volna már magát. De Paris határozottan és büszkén vállalja azt, hogy nem tökéletes, legyen szó a melleiről vagy az orráról.


Forrás:

Kendall Jenner szinte kilóg a Kardashian családból, mivel a 24 éves topmodell meglehetősen természetes. Ha volt is szépészeti beavatkozása, azt nagyon okosan csinálta. Párduc testéhez pedig tökéletesek kisebb méretű mellei, és ő büszke is megjelenésére.


6 híres nő, aki büszke arra, hogy kis mellei vannak

Manapság mindenki nagyot akar. Nagy mellet, nagy és kerek feneket, nagy és dús ajkakat, nagy szempillát, nagy körmöt és nagy hajat... De szerencsére akadnak még nők, akik teljesen elégedettek természet adta szépségükkel, és érdemes rájuk odafigyelni!