Galéria
Forrás: Nem tudom, miért zavar bárkit egy taggelés. Szerintem elég elavult dolog az Insta-hivatalosság, azaz, hogy csak 5-10 randi után illik a másikat megjelölni egy sztoriban. Ha már az első randin jól érezzük magunkat, hadd mutassam meg a világnak, hogy kivel érzem jól magam.
Forrás: Sokak szerint előbb ismerjétek megy egymást felületesen, majd később adjátok csak ki a nagy titkokat. Hát, szerintem meg fordítva. Szívesebben tudnám meg, hogy mondjuk mi a véleménye a nihilizmusról vagy a feministákról, mint azt, hogy mi a kedvenc színe.
Forrás: Hadd beszéljek az exről! Annyira ósdi szabály ez, hogy tilos. Én pont azt akarom megtudni, miért dobhatta a csaj, vagy épp ő a lányt, ebből sok infó kiderülne.
Forrás: Szerintem simán belefér a felesben fizetés, az, ha a pasi fizet, és az is, ha a nő fizet. Ne legyen már előírva, hogy mindig csak a férfinek kell elővennie a tárcáját!
Forrás: Szex az első randin? Simán, ha a helyzet olyan. Attól még egy férfi nem fog kevésbé szívesen második randira hívni vagy cédának nézni. Mégis miért ne lehetne a második randin szexelni?
Forrás: Adj egy esélyt neki - mondják sokan, akkor is, ha egyáltalán nem jön be. Szerintem, ha nincs meg a kémia, teljesen felesleges esélyt adni neki.
Forrás: Miért kell mindig program? Miért nem lehet egy randi csak simán egy séta és beszélgetés? Lehet, hogy sokkal simábban menne, mint egy feszengős mozi vagy vacsi.

Randi szabályok, amik 2021-re már lejártak

A Bridget Jones sztárja több mint két év szingliség után újra belevetette magát a párkeresésbe - úgy fest, nem akárki oldalán találta meg a boldogságot!