Galéria
Forrás: "Mindkettőnknek hasonló meggyőződése van, és arra gondoltam, hogy sokkal különlegesebb lenne, ha megvárnánk, amíg összeházasodunk." - mondta Mariah egy amerikai lapnak 2008. április 30-án, akkori férjével kötött házasságáról.
Forrás: A gyönyörű modellnek ez volt a második házassága, ám úgy érezte ezt a kapcsolatot teljesen másképp akarja megélni, ezért egészen az esküvőig, pontosabban két évnyi járás után lehettek egymáséi a Snapchat kitalálójával. Azóta két közös kisfiúk született.
Forrás: Adriana Lima 2009-ben ment feleségül Marko Jarico-hoz, és egészen a nászéjszakáig – pontosabban 27 éves koráig – szűz volt. A GQ magazinnak a következőt nyilatkozta ezzel kapcsolatosan: "A szex a házasságkötés utánra szól. Ha nincs tisztelet, ez azt jelenti, hogy nem akarnak engem."
Forrás: A sztársportoló és a szépséges énekesnő szintén a nászéjszakáig vártak a szexszel, ugyanis véleményük szerint fontos, hogy elsősorban jó társa és barátja legyünk a másiknak, hiszen ez adja meg az alapot egy működő és boldog párkapcsolatnak. Ezt a szex pedig csak tetőzi.
Forrás: Justin a Vogue magazinnak adott interjújában árulta el, hogy 2018. szeptemberi esküvőjükig vártak a szexszel. "Ily módon szerettem volna újra Istennek szentelni magam. Úgy éreztem, hogy ezzel jót teszek a lelkemnek. És hiszem, hogy Isten ennek eredményeként áldott meg Hailey-vel."

Érdekes, de azóta is boldog és kiegyensúlyozott az életük. Lehet, hogy igaza van az énekesnek?!
Forrás: A Jonas Brothers egyik oszlopos tagja 22 éves koráig várt a nemi élettel. Miután elvette élete szerelmét azt nyilatkozta, hogy képtelenek voltak tovább várni. És milyen jól tették, hiszen azóta két gyermekük született és 10 éve boldogok együtt.

Híres párok, akik a házasságig vártak a hancúrozással

Julia Robert gyermekeit tényleg csak szökőévente látni - ezért is volt meglepő szembesülni azzal, hogy a színésznő fia már igazi kamasz - és irtó jóképű!