Galéria
Forrás:

Anidekor

Szeretnéd, ha a nagy napotokra örökre emlékezzetek mind a ketten? Az alumínium drótból készült, parafa alapba rögzített dísz nemcsak a lakásotokat, de a kedveteket is feldobja akárhányszor rápillantotok majd.

Keresd az oldalon!
Forrás:

Házasodj okosan esküvőtervező társasjáték

Mindig az első lépések a legnehezebbek. Sőt! Valljuk be, ijesztő és stresszes is tud lenni. Ez az edukációs társasjáték szórakoztatva adja át a magyar esküvői szolgáltatásokra, jelenlegi trendekre vonatkozó információkat, és tartalmazza mindazokat az alapvető tudnivalókat, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a leendő házasok az esküvőt megtervezhessék. Játékosan hangolja egymásra a szerelmeseket, miközben minőségi időt tölthetnek együtt.

Keresd az oldalon!


Forrás:

DAKINI Fejdísz

Nem szereted a csicsás, csillogó darabokat, de valamivel feldobnád a megjelenésed? Legyél menyasszony vagy koszorúslány, ez a selyemvirág azonnal egyedivé teszi az öltözéked. Tetszőlegesen hajtűre, hajfésűre vagy hajpántra is rögzítheted. Ez igazi csoda kiegészítő! 

Keresd az oldalon!


Forrás:

A menyasszony barátnője - Az esküvői jegyzetkönyv

Egy kis segítsége van szükséged, ami támaszt nyújt a stresszes szervezkedésben? A menyasszonyoknak szóló jegyzetkönyvben nemcsak a terveiket, vágyaikat és elképzeléseiket vezethetik, de praktikus tanácsokat is kaphatnak az esküvőjük megtervezéséhez, és kikapcsolódhatnak a geometrikus mintájú színezők segítségével. A jegyzetkönyv: motivál, ötletel, inspirál, lelkesít, és megnyugtat a nagy esküvői zűrzavarban. 

Keresd az oldalon!


Forrás:

Mille Design

Ha már unod, hogy minden esküvői torta tetején a marcipán szerelmes pár hever, akkor ezt a terméket neked találták ki. Ez a fából készült esküvői tortadísz garantáltan különlegessé varázsolja az édességet. A meseszép kellék nemcsak a nagy napon, de egy egész életen át szép emléket őriz.

Keresd az oldalon!


Forrás:

Vinczemill - Könyvkötészet

Minden vendég fontos számotokra és szeretnétek méltón meghálálni, hogy veletek tartottak a nagy napon? Ez a dombornyomott esküvői kártya a legjobb választás erre. A merített papírból készített darab egyedisége mellett nemcsak kifinomult, de akár egy örök emlék is lehet! 

Keresd az oldalon!


Tedd egyedivé az esküvőd magyar márkák termékeivel

A Papírfalva tulajdonosa, Fülöp Dóra kiskora óta odavan a papírokért, interjúnkban bővebben mesél a szerelem projektjeiről!