Galéria
Forrás:

A Magic Mike szexi táncosa valamit tudott, hiszen egyszerűen odáig voltak érte a csajok. Ám ekkor még nem tudták, hogy a sármos színész a férfiakhoz vonzódik. Ma már boldog házasságban élnek a férjével, és három gyermeket nevelnek. 


Forrás:

Az Így jártam anyátokkal sztárjáról soha nem gondoltuk volna, hogy egészen más karakter az életben. Olyannyira, hogy a mindig csajozós Barney az életben melegként éli a mindennapjait. 


Forrás: Az Agymenők legnagyobb sztárját mindenki ismeri, szereti és pontosan jól tudja, hogy heteró. Legalábbis a sorozatban, hiszen az életben őszintén és nyíltan vállalja, hogy meleg. Mi sem bizonyítja ezt jobban: ma már egy férfival éli együtt a boldog mindennapjait.
Forrás: A Szökés című sorozat legnagyobb macsója, aki miatt csak úgy tapadtak a csajok a TV-re. Nemcsak szerepeiben, de sokáig az életben sem jöttünk rá, hogy egészen más, mint amilyennek gondoltuk. Egészen addig, ameddig nem beszélt bátran arról, hogy ő bizony meleg! Mi azóta is imádjuk!
Forrás:

A Grace Klinika szívtiprója olyan tehetségesen alakította szerepét, hogy egy percig sem merült fel bennünk, hogy ne lenne heteró. Később megunta a titkolózást, és színt vallott a rajongói és a nagyvilág előtt is. Milyen jól tette, ma már őszintén élheti az életét! 


5 nyíltan meleg sztár, akit heteróként ismertünk meg

Nagy meglepetést okoztak ezek a sztárok, hogy őszintén és nyíltan beszéltek melegségükről!