Galéria
Forrás: Korábban egy interjúban azt nyilatkozta, hogy az ő titka az olívaolaj. „Anyukám és a nagynéném is az olívaolajra esküsznek, hogy ez ragyogást ad a bőrnek.” Az énekesnő saját beauty márkájának termékeiben is helyet kapott ez a csodaszer. „Az olívaolaj korszerűsített változata, az úgynevezett Olive Complex, ami extraszűz olívaolajból, fermentált olajból, levélkivonatból és szkvalánból származó összetevők kombinációjából áll. Súlytalanná teszi a bőrt, miközben egész nap hidratál, antioxidánsokat tartalmaz és kortalan ragyogás ad a bőrnek. És nincs salátaöntet illata" – tette hozzá nevetve az 54 éves sztár.
Forrás: A 49 éves színésznő azt mondja, hogy a legjobb szépségtanácsot az édesanyjától kapta. „Mindig azt mondta, hogy egyek egészségesen és pihenjek sokat. Emlékszem, úgy hangzott, mintha folyamatosan egy régi törött lemezről szólna, és azt is mondta nekünk, hogy együk meg az összes zöldséget és menjünk aludni” - mesélte korábban. „Bosszantott, de most anyaként hallom magamat, hogy ugyanezt mondom én is a gyerekeimnek” - tette hozzá, megerősítve ezzel azt, hogy az anyai intelmek nem is voltak annyira hasztalanok.
Forrás: Az 54 éves színésznő tényleg a mai napig nagyon jól néz ki, ennek titka pedig a  mikroáramos arckezelésekben keresendő, ami elmondása szerint „Egy kis edzés az arcodnak. Nagyszerű felfrissülést ad és nagyon kevés időbe telik” - mondta egy beszélgetés során. Emellett pedig a könnyű sminkek híve, és ki nem hagyná a 60 faktoros fényvédő arckrémjét sem.
Forrás: A még mindig hihetetlen formában lévő 57 éves sztár úgy gondolja, hogy a titka többek közt abban is rejlik, hogy mindig megmossa az arcát, adott esetben lemossa a sminket a lefekvés előtt, mint mondja: „Soha nem feküdtem le anélkül, hogy ne mostam volna meg az arcomat. Soha életemben. Még akkor is megmosom, ha beteg vagyok, fáradt – a fenébe, még ha részeg is! Lehet, hogy elfelejtem levenni a ruhát, a cipőt és az ékszereket, de a sminket nem.”
Forrás: Az 58 éves Sarah Jessica Parker is annak híve, hogy mindig tiszta arcbőrrel feküdjön le. „Szoktam mondani a férjem, hogy: »Ó, olyan fáradt vagyok, Matthew! Nem akarom megmosni az arcomat.« Mire ő azt mondja: »Miért kell?« Egyszerűen nem érti”. Majd hozzáteszi, hogy mindig van nála a hidratáló krém és az ajakbalzsam.
Forrás: A szépségiparban is utazó 42 éves sztár egy interjúban ezt mesélte: „Édesanyám megtanított arra, hogy mindig viseljek fényvédőt, és egyfajta befektetésként kezeljem a szépségápolási termékeimet. Előbb vásárolta olcsón a ruháit, minthogy a bőrápolójával vagy a sminkjével spórolt volna. Azt mondta: »Nézd, ez a te arcod. Ez minden, amid van«”.
Forrás: Az 57 éves színésznő számára minél harmatosabb az arcbőre, annál jobb. „Nem számít, hogy hány éves vagy, mindig jobban nézel ki, ha a bőröd üde, nem túl púderes. Átmentem olyan fázisokon, amikor csak matt és púderes akartam lenni, de aztán rájöttem, hogy ez a legjobb megjelenés a számomra.” Majd folytatta: „Mielőtt sminkelek, befújom az arcomat rózsavízzel, és hagyom, hogy szépen beszívja azt. Ettől nagyon harmatos lesz a sminkem, és úgy érzem, hogy ez sokkal fiatalosabbá, életteli telivé és frissebbé varázsol".
Forrás: Az egykori szupermodell 2022 év végén vallott rémálommá vált kozmetikai beavatkozásáról, a most 58 éves szépség az Erasa EXP-30 szérum rajongója, mint mondja: „Mindent kipróbáltam, a drogériától kezdve a csúcskategóriáig, és tényleg kezdtem észrevenni a különbséget ezen termék használata után. A pórusaim kisebbek lettek, és a bőrtónusom is egységes hatást kapott”.
Forrás: A 39 éves Olivia a True Botanicals Renew vonalában találta meg mindazt, amit eddig keresett. A hidratáló darabok mellett, egy interjú során három alapkencét emelt ki, amit a termékek nevére kattintva te is megvásárolhatsz, ha szeretnéd lekopizni a színésznő szépségrutinját: a Vitamin C Boostert, a Nutrient Mistet és a Pure Radiance Oilt.
Forrás: A 37 éves modell szerint hibátlan arcbőrének titka a hidratáló krémekben és a fátyolmaszkokban rejlik. „Tegyük fel, hogy egy randira készülődöm: hidratálással kezdem, hogy előkészítsem a bőrömet, és néha még egy arcmaszkot is felveszek” - mesélte egy korábbi interjú során, majd hozzátette, hogy a fátyolmaszkok nem csak az arcra valók. „A fiammal töltött harmadik trimeszter vége felé, amikor már számoltam a szülésig hátralévő másodperceket, egy fátyolmaszkot tettem az arcomra, egy másikat pedig a pocakomra miközben a tévét néztem. A lányom meg is jegyezte, hogy ez milyen vicces.” Nos, ártani nem árt az egyszer biztos!

10 híres nő öregedés elleni titka

Az esküvői ruhák koronázatlan királynő szinte hihetetlen, de már 74 éves!