Galéria
Forrás: A történet pedig úgy teljes, hogy amikor Arthur Becker megkérte Vera Wang kezét, a boldog menyasszony próbált rátalálni a tökéletes darabra, sehol sem talált ízléséhez való darabot, így végül tervezett egyet magának... És ekkor minden eldőlt!
Forrás: Férjével két közös, adoptált lányuk van, Cecilia és Josephine.
Forrás: 8 éves korában kezdett műkorcsolyázni, majd 1968-ban és 1969-ben is indult az amerikai nemzeti bajnokságon, utóbbi szereplésével a Sports Illustratedbe is bekerült. Végül párosban országos ötödik helyezést ért el, ám ez sajnos nem volt elég ahhoz, hogy bekerüljön az olimpiai csapatba, ezért 1971-ben búcsút intett a versenyszerű korcsolyázásnak. Ettől függetlenül még ma is szívesen hódol ennek a sportnak!
Forrás: Nancy Kerrigan mellett olyan világhírű korcsolyázók kosztümjét tervezte, mint Michelle Kwan, Evan Lysacek és Nathan Chen.
Forrás: Anna Wintourral nagyon jó barátok, sőt Vera testvére, Kenneth egyszer randizott is a divatipar legbefolyásosabb nőjével.
Forrás: A tervezőnő megszállottan gyűjti a pólókat, az otthonában külön gardrób részt szentelt nekik, így kedvére tud válogatni kedvenc szürke, fekete és fehér pólói között.
Forrás: 2002-ben a Wedgwooddal közösen elindította VW márkáját, amiben lakásdekorációk és esküvői ajándék kollekciók is helyet kaptak.
Forrás: 2006-ban a Kohl's üzletlánc partnereként, Simply Vera néven hétköznapi darabokat kezdett el tervezni nők számára.
Forrás: Egykoron ő tervezte Jennifer Lopez esküvői ruháját, amikor még először Ben Affleckt menyasszonya volt. A pár végül 2003-ban egy nappal az esküvőjük előtt döntöttek úgy, hogy mégsem kelnek egybe, így végül a ruhát sem láthattuk.
A sztárpár bár azóta ismét összejött, sőt már az esküvőt is megejtették, ám az énekesnő ezúttal már nem Verával terveztette a nagy napra szánt különleges darabot.

8+1 dolog, amit nem tudnál Vera Wangról

Az esküvői ruhák koronázatlan királynő szinte hihetetlen, de már 74 éves!