Galéria
Forrás: Jennifer Aniston az a nő, akinek folyton a szépségtrükkjeit és az étrendjét lessük, hátha sikerül nekünk is elérnünk azt, hogy ilyen bomba formában legyünk! Szóljatok, ha nektek már sikerült!
Forrás: Keanu Reeves tuti, hogy csak időutazott. A haját leszámítva a sármos férfi egy az egyben úgy néz ki, mint fiatal korában. Nem, nem photoshop!
Forrás: Paul Rudd az a színész, akiről még ha akarnánk sem tudnánk megmondani, hogy hány éves. Számunkra még mindig az a helyes fiatal srác, akit anno megismertünk.
Forrás: Jennifer Lopez hatalmas kedvencünk! Szinte elképzelhetetlen, de 50 felett bombább formában van, mint a húszas éveikben járó fiatalok. Nem csoda, hogy mindenki a titkos receptjére kíváncsi.
Forrás: Halle Berry simán letagadhatná az elmúlt évtizedeket, hiszen alig változott valamit. A csinos színésznő még mindig bomba formában van. Valaki árulja el a titkát!
Forrás: Sandra Bullock szépségére már korábban is felfigyeltünk, ám mostanában sikerült csak igazán kiteljesednie. Oké, tudjuk, hogy hihetetlen, de tényleg semmit sem változott!

5+1 sztár, aki semmit sem változott 30 év alatt

Neked feltűnt már, hogy a legnagyobb kedvenceink semmit sem változtak hosszú idő óta?