Galéria
Forrás: A szépséges színésznő a szülés után csináltatta meg a melleit, de rossz. orvosnál. Természetellenesen kerek formájú lett és a bőre is kitágult a műtéttől. Azóta kivetette az implantjait.

Egy talkshowban elárulta, hogy azt hitte, újra visszanyeri tőle az önbizalmát, ma azonban inkább azt tanácsolná mindenkinek, hogy kérjék ki olyanok véleményét, akiknek van már tapasztalata ebben.
Forrás: A színésznő amúgy sem tartozik a legnagyobb szépségek közé elrontott arcplasztikái miatt, de a mellei is megérnek egy misét. A sztár már egészen fiatalon megműtette a melleit, de a szülés következtében felszedett kilók, majd a szoptatás is olyan nyomot hagytak a keblein, hogy kénytelen volt újra kés alá feküdni. 2014-ben végül kivetette őket, miután kiderült, hogy az implantátumok befolyásolják az anyatej termelődést.
Forrás: Az egykori Spice Girl mellplasztikája a 2000-es években igencsak nagy beszédtéma volt, ugyanis vékony alakjához többször is lufi méretű ciciket kért az orvosától. Ám a nagy, labda mellek amilyen gyorsan jöttek, olyan gyorsan távoztak is a trendekből. Victoria ezért ízlésesebb, csepp alakú implantokra váltott, amely ma már remekül passzol az alakjához.
Forrás: Az Amerikai pite sztárja függőségei és beteges soványsága mellett elrontott mellplasztikájával is felhívta magára a figyelmet. A hirtelen fogyás miatt annyira megereszkedett a bőre, hogy még az implantátumok sem segítettek helyrehozni a szépséghibát. Ez pedig a folyamatos műtétek miatt csak rosszabb lett.
Forrás: A The Hills egykori sztárja természetes szépségként debütált a sorozatban, majd pár évvel később szinte mindenét átszabatta. Mellein több mint 10 beavatkozást hajtottak végre. Ám 2013-ban olyan nagy fájdalmai lettek, hogy kisebbítő műtétet kellett végrehajtani rajta. Egy interjúban azt mondta, hogy soha többé nem csináltatná meg a melleit és senkinek sem ajánlja.
Forrás: A kebelcsodának a mellei a védejegye, így nem csoda, hogy többször is kés alá feküdt. A 90-es években az ő teste és mellei számítottak a legjobbnak, de ahogy telt-múlt az idő, Pamela szépségével együtt a dinnye cicik sikere is megkopott. Ma már egy pár mérettel kisebbre váltott, de sajnos így sem az igaz...

6 híres nő, akiknek a melle vállalhatatlan lett a plasztika után

A hírességek bizony mindenre képesek a szebb külsőért, ám ez nem mindig vezet jóra…