Galéria
Forrás: Amy Schumer tipikusan az az anya, aki minden gond nélkül osztja meg a mindennapok nehézségeit. Néhány héttel a szülés után még egy bugyis képet is posztolt, amit még a kórházban kapott. Elvégre ez is ő! Mi pedig imádjuk ezért, az egyszer biztos!
Forrás: Kate Hudson nem sokkal a szülés után posztolt testéről, ám posztjában azt is elárulta, hogy igyekszik majd időt szentelni az edzésre, hogy újra formába hozza magát. Addig is őszintén vállalja az alakját. Nincs is mit szégyellnie!
Forrás: Katy Perry új szintre emelte a szülés utáni posztolást. A legnagyobb bátorsággal osztja meg a tartalmakat, és nem csoda, hogy odavannak érte a rajongói. Egyszerűen imádjuk, ha valaki ennyire bevállalós és őszinte!
Forrás: Chrissy Teigen egy igazi bomba nő, aki durva őszinteséggel posztolt a szülés utáni napokról. Milyen jól is tette, így legalább sokan láthattuk, hogy a sztárok is csak emberek. Hihetetlen, de mára már újra visszaszerezte az egykori formáját!
Forrás: Ashley Graham szintén azon anyák közé tartozik, aki előszeretettel posztolnak a szülés után. Testét a striáival együtt is büszkén vállalja, hiszen büszke arra, hogy életet adott egy csodás gyermeknek. Teljesen igaza is van!

Sztárok, akik szülés utáni alakjukról posztoltak

Hollywoodban nehéz is lenne elbújni a fotósok hada elől!