Galéria
Forrás: Az énekesnő 2010-ben forgatta le az egyik legnagyobb slágerének videóklipjét, méghozzá Budapesten. Az itt tartózkodása során készített egy videót, amelyben szereplőket keresett a kliphez. A felvételben pedig a következő magyar mondatokat mondta: „Sziasztok, Katy Perry vagyok”, és a végén: „Köszönöm szépen!"
Forrás: Az Alkonyat sztárja 2009-ben járt Magyarországon. Az egyik forgatás alatt készült róla egy felvétel, amelyen ezt mondja a kíváncsiskodóknak: "Köszönöm, hogy csendben voltatok."
A színész egyébként az itt léte során több helyen is megfordult és állítása szerint Budapestnél nincs szebb város.
Forrás: A szép énekesnő is járt hazánkban, amelyről egy talkshowban is beszélt. A finom ételek mellett a magyar nyelvet is dicsérte. Érdekes módon a "Szeretlek" szó volt a kedvence.
Forrás: Ben Affleck volt felesége még a házasságuk előtt az Alias című sorozattal szerzett hírnevet magának, amelynek egyik részében a magyar nyelvtudását is megcsillogtathatta.
Forrás: Sylvester Stallone 1978-as Ö.K.Ö.L. című filmjében beszél magyarul. Pontosabban átvált angolról magyarra és megkérdezi a másik szereplőt, hogy tud-e beszélni a nyelven, mire a következő választ kapja: " Jobb, mint az angol."
Forrás: Végül, de nem utolsósorban Freddy Mercury, akinek legendás előadását még a legfiatalabbak is ismerik. A néhai zenész a „Tavaszi szél” -t adta elő az 1986-os koncertjén. Az előadásról készült felvétel pedig azóta is népszerű.

Sztárok, akik megpróbáltak magyarul beszélni

A magyar talán a világ legbonyolultabb nyelveinek egyike, amelyet sokan a kínai és mandarin nyelvekkel tartanak egy nehézségi szinten.