Galéria
Forrás: A szépséges énekesnő egy 2008-as interjúban vallotta be, hogy sosem volt megelégedve magával. Sem a hajszínével, sem a haja árnyalatával, sem pedig a mellei méretével nem volt megelégedve, amire az emberek és az újságok rosszindulata csak rátett. Azonban hozzátette, hogy pontosan ezek segítették őt ahhoz, hogy ma már az egyik legnépszerűbb énekesnők egyike.
Forrás: A plus-size modell a body positivity megtestesítője, aki sosem félt megmutatni magát teljes valójában akár smink, akár ruha nélkül. Nem csoda, hogy a legnagyobb márkák arca lett és a tervezők is imádnak vele dolgozni. Túlzás nélkül igazi utat tört az önelfogadásnak.
Forrás: Az Oscar-díjas színésznő nem mindig érezte magát teljesen magabiztosnak, ugyanis fiatalabb korában rengeteget bántották a szeplői és a fehér, porcelán bőre miatt. Egy interjúban elmondta, hogy évekig utálta magát. Érdekes, de később pontosan ezek miatt figyelt fel rá egy producer és kapta meg első szerepét. Ma pedig büszke arra, hogy nem tartozik a klasszikus szépségek közé. Véleménye szerint attól olyan szép ez a világ, hogy mindenkinek megvannak a maga szépséghibái.
Forrás: Az énekesnőnek nagyon nehéz volt megszoknia a közösségi média bántó megjegyzéseit a magasságára, a kis melleire vagy éppen a plasztikai beavatkozásaira. Ő viszont pár éve úgy döntött, hogy nem hagyja magát földbe tiporni és görcsösen megfelelni egy hamis szépségideálnak, amit a következő mondattal kommentált: „Gyönyörű vagy, ez pedig egy gyönyörű nap arra, hogy szeresd magad!„.
Forrás: Meghan Trainor sosem tartozott a nádszál vékony énekesnők közé, ami sokáig rányomta a bélyegét a mindennapjaira. Volt, hogy bizonyos eseményekre és gálákra amiatt nem ment el, mert nem érezte magát elég szépnek. Végül úgy döntött ideje szembe menni a mai természetellenes szépségideállal. "Meg kell tanulnod fiatalabb korodban szeretni önmagadat". Azt mondta, hogy minden nap elmondta magának, hogy mit szeret a testén és az arcán, ami sokat segített abban, hogy elfogadja magát.
Forrás: Az énekesnő nemcsak büszkén vállalja, de imádja is telt idomait. Szerinte minden nő megérdemli, hogy szépnek lássák, és ami ennél is fontosabb, hogy saját magát szépnek lássa.

Body positivity: Sztárok, akik azt akarják, hogy szeresd önmagadat

Reese Witherspoon elárulta, hogy mi a tökéletes bikinialak titka!