Galéria
Forrás:

2011-ben Ashton Kutchert a San Diego Hard Rock Hotelben csípték el egy másik nővel Demi Moore-al való házasságuk hatodik évfordulóján. A helyzeten nem volt mit magyarázni, 2013-ben pedig az egykori álompár pontot tett a válási papírok végére. Azóta Demi önéletrajzi könyvében elárulta, nem ez volt az egyetlen eset házasságuk alatt, sőt, a színész többször rákényszerítette arra, hogy egy-egy szeretkezésükkor ne csak ketten legyenek, hanem vonjanak be egy harmadik személyt is: „Meg akartam mutatni neki, hogy mennyire nagyszerű és szórakoztató tudok lenni” – írta Demi, akinek hosszú évekbe tellett, hogy túl tudja tenni magát ezen a kapcsolaton.


Forrás:

Jesse szavai hallatán sok nő zsebében kinyílik a bicska, főleg, hogy a mai napig nem igazán sajnálja tetteit. Sandra Bullockal való házassága 2010-ben omlott össze, amikor kiderült, hogy Jesse félrelépett egy tetovált sztriptíztáncosnővel, név szerint Michelle McGee-vel, sőt számos másik nővel is. Később pedig így nyilatkozott: „Mindig vállalom a tetteimért a felelősséget. Megcsaltam a feleségemet. Na és? Több millió férfi ezt teszi".

 


Forrás:

Beyoncé a Lemonade című albumán, majd férje, JAY-Z a 4:44 című lemezén hallható dalszövegeken keresztül vallott arról, hogy voltak erős hullámvölgyek házasságukban. Akkoriban sokan a megcsalást is emlegették, míg nem Jay-Z később egy interjúban kimondta azt, amiről már pletykáltak: volt, hogy megcsalta Beyoncét! „Büszke vagyok a feleségemre és a zenére, amit csinál, mint ahogy ő is büszke az én művészetemre. Mind a ketten tiszteljük a másik munkásságát. Ő egy csodálatos nő. Én viszont olyan vagyok, ha valami fájdalom ér, túlélő üzemmódba kapcsolok. Ilyenkor pedig kizárom az érzéseimet, nem engedek közel senkit. És egy ilyen mélyponton eljutottam odáig, hogy megcsaltam a feleségem”.


Forrás:

Elizabeth Hurley és Hugh Grant kapcsolatának vége több volt, mint megaláztatás. A színészt rendőrök tartóztatták le, mikor épp közterületen vette igénybe egy prostituált szolgáltatásait, a rabosításakor készült fotók pedig bejárták a sajtót. Liz csak hónapokkal később kommentálta az esetet, amit úgy jellemzett, mintha valaki szíven lőtte volna, és bár megbocsátott, kapcsolatuk végül nem tudták helyrehozni és külön váltak útjaik.

 


Forrás:

2020-ben Gwen Stefani ismét menyasszony lett, ezzel bebizonyítva, hogy egy szörnyű válás után is van élet. Előző férje Gavin ugyanis hosszú ideig csalta, szó szerint még akkor is, mikor Gwen épp a szülőszobában vajúdott közös gyermekükkel.


Forrás:

2018 áprilisában Tristant hűtlenségen kapták, mindössze néhány nappal azelőtt, hogy Khloé Kardashian világra nem hozta első lányukat, True-t. Rövid szünet után a pár viszont kibékült egymással, míg nem 2019 februárjában a kosárlabdázó ismét félrelépett. A pár 2020 augusztusában kibékült, és azóta biztosnak tűnik kapcsolatuk, ám Khloé maga is nyilatkozott arról, hogy a mai napig nem tud dűlőre jutni saját érzéseivel: „Nagyon nehéz a bizalmat visszaépíteni. Folyton azon gondolkodsz, hogy valaha ugyanolyan lesz-e. Vissza tudsz-e oda jutni, ahol a megcsalási botrány előtt voltál”.


Forrás:

Arnold félrelépése több volt, mint puszta megcsalás, házvezetőnőjével folytatott viszonyának gyümölcse Joseph Baena, aki ma már 23 éves. A színész félrelépése viszont csak 14 évvel a fiú születése után derült ki, felesége azonnal elhagyta.


Forrás:

Indítsuk a dadus szekciót Ethan Hawke-kal, aki bár a mai napig tagadja, hogy megcsalta Uma Thurmant, akivel nem mellesleg 6 évig volt házas és két gyermekük született, érdekes módon 2008-ban mégis feleségül vette gyermekeik egykori dadáját, ami több, mint gyanús. Ja, és a monogámiáról is megvan a véleménye: „Vallom, hogy az emberi faj abszolút nem monogám, ugyanis az emberek szexuális lények”. Köszi, Ethan!


Forrás:

Jude és Sienna Miller szakítottak, amikor kiderült, hogy színész 2006 februárjában megcsalta a színésznőt a gyerekek dajkájával. Később megpróbálták újra együtt, de 2011 februárjában végleg elváltak egymástól. Sienna 2009-ben úgy nyilatkozott, ez volt az a pillanat, amikor életében először tényleg darabokra tört a szíve. A színészről egyébként is tartották, hogy nem tud ellenállni a nőknek, bizonyítja ezt az is, hogy négy nőtől összesen hat gyermeke született, és ezek csak azok, amikről a sajtó tud.


Forrás:

Még 2015-ben jelentette be Ben Affleck és Jennifer Garner, hogy vége a házasságuknak, nem sokkal később pedig kiderült, hogy mindennek oka az, hogy a színész összeszűrte a levet a gyerekek dadájával.


Hollywood történetének 10 legcsúnyább megcsalása

Ben és Jen nagyon boldogok együtt!