Galéria
Forrás: James Dean állítólag a koreai háború idején úgy kerülte el a besorozást, hogy megcsókolta az orvost. A James Dean: A holnap soha nem jön című életrajzban Darwin Porter és Danforth Prince szerzők azt állították, hogy a színész "perverz szado-mazochista szexet" űzött Marlon Brandoval: állítólag úgy várt Brando lakása előtt, mint egy "kölyökkutya", és megkérte színésztársát, hogy szex közben égesse meg cigarettával. A zeneszerző Alec Wilder szerint "határozottan egy pár voltak", de hozzátette: "Természetesen a" szexuális hűség "szavak ismeretlenek voltak a számukra."
Brando nem az egyetlen állítólagos hódítása volt Deannek, egy interjúban Rogers Brackett producer is azt állította: „Szerettem őt, és Jimmy is szeretett engem".
Forrás: Monroe állítólag szexuális kapcsolatban volt Elizabeth Taylorral, Barbara Stanwyckkel, Marlene Dietrich-vel és Joan Crawforddal is, és dr. Ralph Greensonnal folytatott terápiás üléseinek iratai azt mutatják, hogy el is dicsekedett a hódításaival: "Ó, igen, Crawford. Elmentünk Joan hálószobájába. Crawford gigantikus orgazmuson esett át, és mániákusan sikoltozott." Judy Garland is azt állította, hogy Monroe egy buliban folyamatosan üldözte őt. "Marilyn szobáról szobára követett engem" – idézte fel később.
Miután Monroe és Joe DiMaggio 1954-ben elváltak, a baseball-legenda elmondta Walter Winchell újságírónak, hogy kapcsolatuk azért ért véget, mert Monroe inkább a nőket kedvelte. A színésznő állítólag két színésztanárát, Paula Strasberget és Natasha Lytesset is elcsábította: később utóbbit "brutális" módon dobta el, egyszerűen nem volt hajlandó fogadni többé a hívásait. "Én voltam az idősebb, a tanár, de ő pontosan tudta, milyen mélyen kötődöm hozzá" - mondta Lytess a kapcsolatról. "Kihasználta az érzéseimet, úgy, ahogy erre csak egy gyönyörű, fiatal ember képes."

 


Forrás: 2016 októberében Scotty Bowers egykori selyemfiú és kerítő azt állította, hogy Tracy azon csillagok egyike volt, akiket a Hollywood Boulevardon és a North Van Ness Avenue-n található benzinkútnál rendszeresen "kiszolgált". Bowers megesküdött rá, hogy "számos alkalommal" lefeküdt Tracy-vel.
A Scotty és Hollywood titkos története című dokumentumfilm esti buliján, 2018 augusztusában az IndieWire állítólag egy különösen éles kérdést tett fel Bowersnek: "Szóval mennyire meleg volt Spencer Tracy?" Bowers játékosan válaszolt: "Részeg volt és reggel megköszönte a mellette álló férfinak, hogy vigyázott rá."
Ebből a perspektívából Tracy és Katherine Hepburn állítólagos évtizedes kapcsolata egész másként fest, mint korábban. "Hepburn és Spencer Tracy egyaránt melegek voltak" - mondta Larry Kramer 2015-ben a The Hollywood Reporternek. "Csak a stúdió hozta őket össze."
Forrás: A Találd ki, ki jön ma vacsorára sztárjának állítólag kielégíthetetlen volt a szexuális étvágya, ha nőkről volt szó. Scotty Bowers azt állította, hogy egy tipikus kérés Hepburntől így hangzott: "Talál nekem egy kedves, fiatal, sötét hajú lányt? Valakit, aki nem agyonsminkelt."
Bowers állítólag több mint 150 nőt szállított a négyszeres Oscar-díjas filmcsillagnak, és azt is javasolta, hogy Hepburn minden nőt csak egyszer vagy kétszer használjon, utána lépjen tovább. Hepburn azonban egy Barbara nevű szépséggel 49 évig találkozgatott. A BuzzFeed szerint Barbara három hónappal Hepburn 2003. júniusi halála előtt "levelet" kapott a színésznő ügyvédjeitől. A rejtélyes levél állítólag 100 000 dolláros csekket tartalmazott.
Forrás: A néhai színész 1976-ban, Marlon Brando: Az egyetlen versenyző című önéletrajzában mondta: "A homoszexualitás annyira divatos, hogy már nem is hír többé". Büszkén dicsekedett: "Mint sok férfinak, nekem is vannak homoszexuális élményeim, és nem szégyellem őket. Sosem figyeltem arra, hogy mit gondolnak rólam az emberek." 
Brando rengeteg férfi életében megfordult: állítólag szexuális kapcsolatban állt olyanokkal, mint Cary Grant, James Dean és Rock Hudson. Quincy Jones producer később azt állította, hogy a színész boldogan szexelne bárkivel, aki köpködési távolságon belül van, Richard Pryor színész özvegye szerint pedig Brando szexuális kapcsolatban állt néhai férjével is.
Forrás: Egy dolog világos: nincs hiány olyan életrajzírókból, akik szívesen spekulálnak Barbara Stanwyck szexuális életéről. Axel Madsen szerint a színésznőről azt tartották, hogy "Hollywood legnagyobb rejtőzködő leszbikusa". Állítólag Robert Taylorral és Frank Fay-jel kötött házasságait is a stúdiók rendezték meg, hogy elrejtsék a titkot.
Diana McLellan A lányok: Sappho Hollywoodba megy című könyve azt állította, hogy Tallulah Bankhead színésznő egyike volt azoknak, akik beismerték Stanwyckkel folytatott viszonyukat. Ugyanakkor Stanwyck nem volt hajlandó őszintén beszélni szexuális érdeklődéséről. Boze Hadleigh-t állítólag kidobta a házából, sőt, el is sírta magát, amikor az író faggatni kezdte.
Forrás: Noha Anthony Perkins feleségül vette Berry Berenson fotóst, és két gyermeke született, állítólag sokáig Tab Hunter színésszel folytatott viszonyt. Leonard Smith operatőr szerint Hunter hetente többször is meglátogatta Perkins-t a forgatáson, nem aratva ezzel osztatlan sikert a stáb tagjai között.
Scotty Bowers az információt megerősítette, azzal kiegészítve, hogy Perkins folyamatosan kereste a jóképű fiatal férfiakat. "Mindig másra vágyott." – mondta a Psycho sztárjáról.
Forrás: A lányok: Sappho Hollywoodba megy című könyvében Diana McLellan újságíró öt évig kutatta a régi Hollywood A-listás sztárjainak leszbikus szerelmi ügyeit, és bizonyítékokat tárt fel arra vonatkozóan, hogy Greta Garbo és Marlene Dietrich szerelmesek voltak egymásba, amikor Garbo 19 éves volt. Az 1925-es The Joyless Street némafilm forgatása közben Dietrich - akinek McLellan állítása szerint "kényszeres étvágya volt a gyönyörű nőket illetően" - állítólag ágyba vitte "az egyszerű, érzékeny tizenkilenc éves svédet".
2005-ben a The Guardian szerint magánlevelek utalnak arra, hogy Garbo "elszigetelten és kétségbeesetten" élte életének nagyobb részét: levelei a drámaiskolából ismert Mimi Pollak színésznőnek szóltak. Az egyik üzenetben, amelyet Garbo írt 1928-ban az akkor házas Pollaknak, állítólag ez is szerepelt: "Szeretlek, kis Mimosa."
Forrás: Ha hihetünk a szóbeszédnek, Cary Grant mindkét irányba érdeklődött, csak kénytelen volt elnyomni szexualitását, hogy megfeleljen a homofób hollywoodi stúdiórendszernek. Grant állítólag "Greenwich Village szerelmi fészkében" találkozgatott az ausztrál jelmeztervezővel, Orry-Kellyvel. Kelly hét évvel idősebb volt, és akkor találkozott először a 21 éves színésszel, amikor azt még Archibald Leach néven ismerték. A kapcsolat állítólag három évtizeden át tartott, és Kelly egyre jobban nehezményezte Grant vonzalmát a szőke nők iránt. Viszonyuk időnként visszaéléssé is változott: Grant állítólag egy különösen heves veszekedés során egyszerűen kidobta "Kellyt egy mozgó járműből".
Forrás: Rock Hudson halálának 30. évfordulóján, 1985. október 2-án a People magazin interjút készített Lee Garlingtonnal, egy "nyugdíjas tőzsdeügynökkel", aki állítólag 1962 és 1965 között párkapcsolatban élt a legendás színésszel. "Kedves volt" - mondta Garlington, aki állítja, hogy a romantika rögtön kivirágzott, amikor először egymás szemébe néztek. A kapcsolatot barátságnak álcázták, hiszen Hudson számára karrieröngyilkosság lett volna, ha kiderül az igazság.
A színész ugyan nem volt túlságosan "paranoiás" amiatt, hogy felfedezik az identitását, mégis nagyon idegessé vált, amikor egy női rajongója betört az otthonába. "Az oldalsó asztal egyik fiókjában képek voltak rólam, és nem viseltem inget" - ​​árulta el Garlington. "A nő nem találta meg őket, de ez az egész nagyon megrázta Hudsont. Akkor jött rá, hogy mennyire kiszolgáltatott.”
A pár végül szakított, mert Garlington egy "apafigurára" vágyott, Hudson pedig inkább "gyengéd óriás" volt, "nem elég erős". Halálát követően Garlington egy életrajzban azt olvasta, hogy a színész "igazi szerelmének" nevezte őt. "Összetörtem és sírtam" - mondta a People-nek, elismerve, hogy "fogalmam sem volt róla, hogy ennyit jelentek neki".
Forrás: Dietrich lánya, Maria Riva egy 1992-es könyvben még a Garbóval folytatott viszonynál is többet árult el anyja szexuális életéről. Noha a sztár Rudolf Sieber filmproducer felesége volt, Riva elismerte, hogy anyja a kontrollálás és a manipulálás miatt tartott fenn kapcsolatot férfiakkal, nem pedig azért, mert élvezte ezeket. A nőkkel folytatott kapcsolatai "sokkal kielégítőbbek voltak számára".
A kritikusok viszont haboztak, hogy Dietrichet biszexuálisnak minősítsék-e, vagy sem. Ahogy Kenneth Tynan filmkritikus egykor megjegyezte: "[Dietrich] nem nélkül szexel".
Forrás: A History szerint a némafilm egy időszakában a hollywoodi stúdiók rendszeresen kiházasították LMBTQ- sztárjaikat azért, hogy elrejtsék valódi szexuális érdeklődésüket. Ezek egyike volt a Dáma színésznője, Jean Acker, aki feleségül ment Rudolph Valentinóhoz (abban az időben Acker híresebb volt, mint A Sejk sztárja, aki végül a korszak egyik legnagyobb némafilm-sztárjává vált). A New York Times szerint a házaspár "érdekházasságot kötött", mert Valentino úgy vélte, a leszbikus színésznő sokat segíthet karrierjének egyengetésében. Az esküvőjük éjszakáján Acker állítólag egyszerűen "rácsapta az ajtót".
A nő azért ment bele az alkuba, hogy megmentse magát az esetleges botrányoktól, de azonnal megbánta a döntést, és nem meglepő módon a házaspár nem sokkal később elvált.

 


Nagy Hollywoodi sztárok, akikről nem tudtad, hogy melegek voltak

Kate Winslet kiteregette a hollywoodi szennyest!