Galéria
Forrás: Doug (Justin Bartha) legénybúcsúja cseppet sem szokványos módon alakul, mi pedig még ma sem értjük, hogy hogyan élte túl a perzselő napon Las Vegasban azt a két napot a Caesars Palace tetején?!
Forrás: Andy (Tim Robbins) közel 20 év után megszökik a börtönből, és a lyukat pedig, amin szorgosan dolgozott hosszú időn át és végül távozott a cellából, Rita Hayworth posztere takarja. Csak azt nem értjük, hogy az alagút belsejéből miként tudta tökéletesen visszatenni a plakátot a falra?
Forrás: Nem lett volna egyszerűbb megtanítani az asztronautákat fúrni, mint kiképezni pár olajfúrót asztronautának?! Még Ben Affleck se értette a dolgot, így amikor megkérdezte a rendezőt erről a fura logikai csavarról, Michael Bay szimplán csak elküldte a színészt a fenébe!
Forrás: A történet szerint éjfélkor minden visszaváltozik, ami így is van egy kivétellel: az üvegcipő! Az üvegcipő marad...
Forrás: Ha Buzz valóban igazi hús-vér asztronautának gondolja magát, akkor miért fagy le ő is az emberek jelenlétében a többi játékkal együtt?!
Forrás: És íme még egy különös dolog az 1997-es alkotásból. Rose túléli a tragédiát, felveszi Jack Dawson vezetéknevét, majd híres színésznő válik belőle. Ennek fényében pedig teljesen érthetetlen az, hogy se édesanyja, se Cal, vagy bármelyik rokon nem ismeri fel őt valamelyik filmjében?! És a tragédia után soha senki nem keresi őt...
Forrás: Persze, persze, ez is mese, de Dorothy (Judy Garland), hogyan tudta ezt a hosszú utat magas sarkúban megtenni?!
Forrás: Az új lány Cady (Lindsay Lohan), azt állítja, hogy a Burn Book az ő műve, pedig teljesen egyértelmű az, hogy Regina sara az egész, és különben is Cady még egy évet sem töltött a suliban, így lehetetlen lenne, hogy ennyi pletykát tudjon!
Forrás: Edward egyedül él egy hatalmas házban a hegyen, és bár tény, hogy az egész leginkább egy mese, ettől függetlenül nagyon érdekel minket, hogy miként maradhatnak meg minden olvadás nélkül azok jégszobrok ott a padláson?

8+1 film, amiben nem volt semmi logika

Szeretjük ezeket a filmeket, de azért lenne pár kérdésünk!