Galéria
Forrás: Idén már 10 éve annak, hogy Matilda sztómazsákot visel, és az első pillanattól kezdve úgy érezte, példát kell mutatnia azzal, hogy az világ ezzel nem áll meg. Ő úgy gondolja, a sztóma mentette meg az életét, nem elvesz, hanem visszaad.
Forrás: Amber nemcsak posztjaival, de saját podcast csatornájával is hirdeti: a sztómával igenis lehet együtt élni!
Forrás: „A műtétem után mindig azt hittem, hogy soha többé nem veszek majd fel bikinit, vagy bármit, ami láttatja a sztómazsákom… Mekkorát tévedtem! Mióta nyaralni jöttem, minden nap fel és alá mászkálok vele, és senkinek még csak szem se rebbent! Nagyszerű emlékeztető volt számomra, hogy a "tökéletlenségeinket" legtöbbször csak mi vesszük észre!” - írta egyik friss posztja mellé Holly.
Forrás: Fanni ma már a sztóma zsákja nélkül él, de elmondása alapján rögtön hiányozni kezdett neki, amint levették. Minden erejével azon van, hogy inspirálja és motiválja a hozzá hasonló betegségben szenvedő nőket. Egy igazi hős!
Forrás: Joy még egy fehérnemű együttműködést is elvállalt, melynek keretein belül rendszeresen megmutatja követőinek, hogy sztómával sem áll meg az élet! Le a kalappal előtte!
Forrás: Hayley annyira hozzászokott a sztómájához, hogy még el is nevezte Sallynek. Ma már el sem tudná elképzelni az életét nélküle!

6 nő, aki büszkén él együtt a sztómájával

Hihetetlen őszinteséggel mutatják meg követőik felé nap mint nap, hogy bizony így is lehet élni. Méghozzá boldogan!