Galéria
Forrás:

Ma már elképzelni sem tudod, hogy más is alakíthatta volna a karaktert? Pedig Anne Hathaway a kilencedik volt a sorban…


Forrás:

A filmstúdió egy nagy filmsztárt szeretett volna, aki akkora már befutott, így többször is megkeresték Rachel McAdams-t, ám ő minden alkalommal visszautasította az ajánlatot.


Forrás:

Lauren korábban elmondta, hogy bár a Vogue-ban töltött idő inspirálta a könyvet, nem egy az egyben egykori főnökéről mintázta a főszerkesztő képét.


Forrás:

A forgatókönyvíró, Aline Brosch McKenna Lauren Weisberger azonos címmel írt regényére alapozta a sztorit, amit a Vogue főszerkesztője, Anna Wintour inspirált, akinek az írónő 11 hónapig dolgozott.


Forrás:

„Szórakoztató volt. Ugyanakkor nem mutatott reális képet arról, hogy mi folyik egy magazinnál”.


Forrás:

A FOX 2000 stúdió ügyvezető alelnöke imádat mormolt azért, hogy Meryl Streep kapja a szerepet – és így is lett.


Forrás:

Bár a filmben Andy egy percig sem volt túlsúlyos, mégis az első jelenetek során karakterén kigúnyolták. Kiderült, hogy a valóságban éppen hogy híznia kellett egy kicsit a szerepért, így egy korábbi interjúban elmesélte, hogy pizzát, sört és fagyit evett. Majd amikor találkozott a jelmeztervezővel, akkor jelezte neki, hogy mégis inkább fogynia kellene... 


Forrás:

„Client Eastwood-tól kaptam a hangszínemet” – mondta el korábban Meryl Streep. A filmes legendának ugyanis soha nem kellett felemelnie a hangját azért, hogy felnézzenek rá, és ahogy belép egy terembe, máris kivívta mindenki tiszteletét.


Forrás:

Nigel karakterére hónapokon át keresték a megfelelő embert, míg nem 72 órával a forgatás előtt elvállalta Stanley Tucci.


Forrás:

Stanley Tucci és Emily Blunt nővére, Felicity Blunt 2006-ban a premieren találkozott először, ahol azonnal barátok lettek, majd 2012-ben összeházasodtak, azóta pedig két gyerekük született.


10 dolog, amit eddig nem tudtál Az ördög Pradát viselről

Anne Hathaway és Meryl Streep nélkül holtbiztos, hogy nagyon más lett volna Az ördög Pradát visel. Pedig picin múlt, hogy nem egy másik filmcsillag kapta Andy Sachs szerepét!