Galéria
Forrás:
2. Ha elkészült, mehet bele a pesto, a csirke, a paradicsom, és főzd az egészet további 2-3 percen keresztül.
3. Tálald friss bazsalikommal és parmezán sajttal.
Hozzávalók:
- 340 g penne tészta
- 3 bögre tyúkhúsleves alaplé
- 2 bögre grillezett csirkemell, felszeletelve
- 2 bögre paradicsom, félbe vágva
- ¼ bögre bazsalikom levél
- 3 ek parmezán sajt
Így készül:
2. Ha elkészült, mehet bele a pesto, a csirke, a paradicsom, és főzd az egészet további 2-3 percen keresztül.
3. Tálald friss bazsalikommal és parmezán sajttal.
Forrás:
2. Keverd össze a spenótot a pestóval, a felét öntsd a tepsi aljára. Helyezd rá a kettévágott csirkemelleket, és kend be a maradék szósszal. Takard le a tepsit alufóliával.
3. Süsd a húst nagyjából 30-40 percen keresztül, majd vedd le az alufóliát és szórd meg a csirkét parmezánnal. Told vissza a sütőbe még 15 percre.
4. A zöldbabot mosd meg, vágd le a végeit, majd dobd lobogó vízbe fél percre. Utána süsd meg serpenyőben vagy told be a sütőbe.
Hozzávalók:
- 1,5 bögre friss spenót
- 2 ek pesto
- 2 db egész csirkemell
- 2 ek parmezán
- zöldbab – opcionális köret
Így készül:
1. Melegítsd fel a sütőt 190 fokra.2. Keverd össze a spenótot a pestóval, a felét öntsd a tepsi aljára. Helyezd rá a kettévágott csirkemelleket, és kend be a maradék szósszal. Takard le a tepsit alufóliával.
3. Süsd a húst nagyjából 30-40 percen keresztül, majd vedd le az alufóliát és szórd meg a csirkét parmezánnal. Told vissza a sütőbe még 15 percre.
4. A zöldbabot mosd meg, vágd le a végeit, majd dobd lobogó vízbe fél percre. Utána süsd meg serpenyőben vagy told be a sütőbe.
Forrás:
2. Vágd fel a bagettet 4 egyenlő részre és told a sütőbe.
3. Süsd meg a garnélát serpenyőben, majd keverd össze a pestóval.
4. Állítsd össze a szendvicset: a kenyereket kend meg vajjal, mindegyikre tegyél egy salátalevelet és töltsd meg garnélarákkal.
Hozzávalók:
- 1 db francia bagett
- 1 ek olvasztott vaj
- 4 db salátalevél
- 400 g garnélarák
- 6 ek pesto
Így készül:
1. Melegítsd elő a sütőt 95 fokra.2. Vágd fel a bagettet 4 egyenlő részre és told a sütőbe.
3. Süsd meg a garnélát serpenyőben, majd keverd össze a pestóval.
4. Állítsd össze a szendvicset: a kenyereket kend meg vajjal, mindegyikre tegyél egy salátalevelet és töltsd meg garnélarákkal.