Galéria
Forrás:

Hozzávalók:

- 340 g penne tészta

- 3 bögre tyúkhúsleves alaplé

- 2 bögre grillezett csirkemell, felszeletelve

- 2 bögre paradicsom, félbe vágva

- ¼ bögre bazsalikom levél

- 3 ek parmezán sajt

Így készül:

1. Forrald fel az alaplevet, és főzd meg benne a pennét nagyjából 8-10 perc alatt.
2. Ha elkészült, mehet bele a pesto, a csirke, a paradicsom, és főzd az egészet további 2-3 percen keresztül.
3. Tálald friss bazsalikommal és parmezán sajttal.
Forrás:

Hozzávalók:

- 1,5 bögre friss spenót

- 2 ek pesto

- 2 db egész csirkemell

- 2 ek parmezán

- zöldbab – opcionális köret

Így készül:

1. Melegítsd fel a sütőt 190 fokra.
2. Keverd össze a spenótot a pestóval, a felét öntsd a tepsi aljára. Helyezd rá a kettévágott csirkemelleket, és kend be a maradék szósszal. Takard le a tepsit alufóliával.
3. Süsd a húst nagyjából 30-40 percen keresztül, majd vedd le az alufóliát és szórd meg a csirkét parmezánnal. Told vissza a sütőbe még 15 percre.
4. A zöldbabot mosd meg, vágd le a végeit, majd dobd lobogó vízbe fél percre. Utána süsd meg serpenyőben vagy told be a sütőbe.
Forrás:

Hozzávalók:

- 1 db francia bagett

- 1 ek olvasztott vaj

- 4 db salátalevél

- 400 g garnélarák

- 6 ek pesto

Így készül:

1. Melegítsd elő a sütőt 95 fokra.
2. Vágd fel a bagettet 4 egyenlő részre és told a sütőbe.
3. Süsd meg a garnélát serpenyőben, majd keverd össze a pestóval.
4. Állítsd össze a szendvicset: a kenyereket kend meg vajjal, mindegyikre tegyél egy salátalevelet és töltsd meg garnélarákkal.

3 könnyű és finom pestós recept

Azt hittük, az avokádó örökre a toplista élén marad, ehelyett most jött valami, ami még gyorsabban még kedveltebb lett.