Galéria
Forrás: Oprah Winfrey nemcsak a média, de a jótékonykodás koronázatlan királynője is. A műsorvezető elmondása szerint igyekezett olyan helyre költeni a pénzét, ahol nemes célt szolgálhat. Ennek köszönhetően született meg az Oprah’s Angel Network, ami több száz otthont épített, valamint 55 iskolát is létrehozott, ezzel segítve a rászoruló gyermekek jövőjét. Egyszerűen hihetetlen!
Forrás: Beyonce számára nemcsak a gyermekek, de szinte bármilyen jótékonysági dolog érdekli, amiben segíthet. A gyönyörű énekesnő mindig bebizonyítja, hogy vajból van a szíve, és számára nem a felhajtás miatt fontos ez!
Forrás: Shakira a következő név a listában, aki minden erejével azon van, hogy segíthessen a rászoruló gyermekeken. Az énekesnő Barefoot Foundation nevű szervezete jelenleg is több kolumbiai iskolát segít. Példaértékű, amit nap mint nap megtesz!
Forrás:

Mark Wahlberget leginkább vicces alakításai miatt ismerjük, ám az életben olyan komoly dolgokért képes küzdeni, mint a rászoruló gyerekek. Ezért is hozta létre a Mark Wahlberg Foundation nevű szervezetét, ami segít a mindennapokban könnyebbé tenni a rosszabb sorsú lurkók életét. 


Forrás: Jennifer Lopez mindig is egy csodás nő volt a szemünkben, de jótékonysági tetteivel még kedvesebb helyet tölt be a szívünkben. Szervezetének célja a nők és a gyermekek egészségi állapotának-, általános jólétének javítása, és a hátrányos helyzetű területeken történő egészségügyi ellátás támogatása. A Lopez Family Foundation ma is működik és rengeteg embernek nyújt segítséget!
Forrás: Pharrell Williams olyannyira igyekszik segíteni a gyermekeken, hogy 2008-ban még egy alapítványt is létrehozott, ahogy hátrányos helyzetű kicsiknek részesítsen zenei oktatásban. A ma már egyre sikeresen From On Hand to AnOTHER névre hallgató szervezet, hiszen iskolai programokat és nyári táborokat is szervez.

5+1 sztár, aki rászoruló gyermekeken segít nap mint nap

Ezeknek a sztároknak a magatartása valóban példamutató!