Galéria
Forrás: A tüzes latina nem csak kerekded idomairól, csodás hajkoronájáról is ismert. Általában hosszú, szőkés tincsekkel látni, dús kiengedett, vagy összecopfozott hajjal. De tudtad, hogy J.Lo gyakran póthajat visel? Az énekesnőnek rengeteg fellépése van, ami megköveteli a gyönyörű hajkoronát. Amiért viszont pluszpont jár neki, hogy hogy a lehető legtermészetesebb formában viseli.
Forrás: A Jóbarátok sztárja mindig is igazi hajikon volt. A ’90-es évektől Rachel fotóját vitték a legtöbben a fodrászukhoz, sőt sokan még mind a mai napig is erre a frizurára vágynak. Ezek után valószínűleg benned is egy világ dől majd össze, ha azt mondjuk, amit Aniston a fején visel, az bizony nem 100%-ig a természet adománya számára. De legalább az általa választott szőkés-barnás balayage is egészen természetesen hat.
Forrás: Queen B az egyik legnagyobb stílusikon. Nők tízezrei szeretnének hasonlítani rá, ami nem is csoda, hiszen gyönyörű, elképesztően énekel, mesésen táncol, remekül bánik a testével és persze mindig kifogástalanul néz ki. Ami nekünk először az eszünkbe jut róla, azok a hihetetlen tincsei, amelyek általa vagy szélgép által folyton mozgásban vannak. Ahhoz azonban, hogy ilyen lenyűgöző látványt nyújtson a díva hajkoronája, bizony némi segítségre van szüksége, póthaj formájában.
Forrás: A híres amerikai modell, Chrissy Teigen az Instagramon tett közzé egy fotót, amelyen dús barna tincseket tart a kezében, közben persze ő maga is látható a képen az eredeti hajkoronájával. Chrissy ettől csak még szimpatikusabb lett számunkra.
Forrás: Gondoltad volna, hogy az énekesnő is műhajat hord? Mi bizony igen, hiszen közel sem az az első gondolatunk róla, hogy mit meg nem adnák a dús, szőke hajáért – merthogy inkább olyan kis semmilyen, rövid frizurája van mindig. Kivételt képeznek azok a fotók, amin jól feltuningolják a sörényét.
Forrás: A mexikói származású színésznő frizurája mindig nagyon természetes és elegáns. Rajongója a meleg barna árnyalatoknak, de néha neki is szüksége van egy kis változásra, amire a leglátványosabb és leggyorsabb módszer a hajhosszabbítás, aminek ilyen szép frizurája lett.
Forrás: Jennifer Lawrence az egyik legjobban fizetett színésznő Hollywoodban, filmjeire több millió ember kíváncsi évek óta. Jennifer azonban nem csak egy tehetséges színésznő, hanem egy lenyűgöző személyiség is, akiről mindenkinek aranyos szőke fürtjei jutnak elsőre az eszébe. Igen, Jennifer is kedveli a hajhosszabbítást, de az imént felsorolt sztárokhoz hasonlóan, szerencsére ő is a lehető legtermészetesebb módon viseli azt.

Híres nők, akikről talán nem is gondolnád, de póthajat viselnek

Ariana Grande, ahogy még sosem láttad!