Galéria
Forrás: Bár Harley valahol a gonosz és jó karakterek határvonalát súrolja, az tuti, hogy ő az egyik legnépszerűbb a listánkon. Azonban a jelmezénél egyértelműen arra törekedtek a készítők, hogy minél szexisebb (és egy kicsit tébolyultabb) legyen, de valljuk be; ki akarna ilyen szettben harcolni?
Forrás:

Emlékszel még Jennifer Garner ikonikus szerepére? Az tuti, hogy a piros ruha neked is megmaradt az emlékezetedben, már csak azért is, mert ebben a valóságban senki se mozdulna ki az utcára. Még Halloweenkor se nagyon!


Forrás:

A Watchmen karaktere legalább felülről felöltözött, ha már alul a nadrágot elhagyták nála, és pusztán egy combcsizmával helyettesítették. Nem tűnik túl kényelmesnek...


Forrás: A Kick-Ass 2 karakterek, Night Bitch elég vagány csaj volt, szóval neki kijárt az extra szerkó. De ez a szerelés mondjuk nem tűnik túl funkcionálisnak. Egy ilyen felsőben nehéz lenne a valóságban hirtelen mozdulatokat tenni villantás nélkül!
Forrás:

De talán mind közül Halle Berry Macskanője kapta meg a legvadabb jelmezt. Ez a hálószobában épp elég erotikus, de szuperhősként? Kevésbé strapabíró és biztonságos...


Forrás:

A karakter, akit az egész világ megszeretett! Bár kétség sem férhet ahhoz, hogy Diana ruhája csodásan áll neki, funkcióját tekintve nagyon értelmetlen - és kényelmetlen.


Forrás:

És végül gyerekkorunk kedvenc karaktere is felkerült a listára. Bár nekünk teljesen természetes volt, hogy Xéna ilyen szettben töltötte az epizódokat, ez is teljesen irreális választás lenne a való életben.


7 film, aminek női főszereplői kicsit sem realisztikus ruhát viseltek

Nem csoda, hogy a többségük már hónapokkal korábban kemény edzésbe kezdett...