Galéria
Forrás:

Kaley Cuoco tudja, mitől döglik a légy! Imádja az egyedi és feltűnő bútordarabokat, mint amilyen például a nappalijában található hintaágy. Ne félj elrugaszkodni a megszokott dolgoktól, nyugodtan szerezz be valami nagyon egyedit. A vendégeid is imádni fogják!


Forrás: Reese Witherspoon kétségkívül odavan a mintás és színes dolgokért és ez a stílus megjelenik az otthonában is. Magabiztosan kombinálja a kockás és csíkos lakberendezési tárgyakat és nem fél a kaotikus végeredménytől. Mielőtt ellesed az ötletet, győződj meg róla, hogy a kiválasztott mintás bútorok színben harmonizálnak-e, mert ha ez elmarad, tényleg káosz lehet a vége.
Forrás:

Drew Barrymore hasonló stílusban álmodta meg az otthonát, mint Reese, de talán még színesebb végeredményt kapott. Ahogy a képen is látod, a minták akkor fognak harmonizálni egymással, ha a színek visszatérnek más-más bútorokon vagy kiegészítőkön is. A komód színe például az ágytakarón és a párnákon is megelevenedik, míg a párnák a sötétítőkkel harmonizálnak.


Forrás:

Anne Hathaway gyönyörű kaliforniai otthonában a különleges formák azonnal szemet szúrnak a vendégeknek. Egyáltalán nem muszáj csak a megszokott formavilágban gondolkodnod, ha épp a lakásfelújítást tervezel. Egy különleges kanapé vagy kis asztal instant feldobja a teret.


Forrás:

Jennifer Lawrence házában a fehér színek dominálnak, ami nem véletlen. Ezt a legkönnyebb ugyanis kombinálni bármilyen más színnel, ebben a formában pedig letisztult képet nyújt. Egy kis luxushatásért érdemes arannyal, ezüsttel vagy egy kristályokból álló csillárral kiegészíteni.


Forrás:

Gigi Hadid a babája születése előtt nem sokkal lett kész álmai otthonával, és mindenki megdöbbent azon, hogy mennyire színes lett a végeredmény. Leginkább a fürdőszobájára csodálkoztak rá a rajongók, amit csempe helyett magazin címlapokkal tapétázott ki. Gigi bebizonyította, hogy egy kis kreativitással teljesen egyedi eredményt érhetünk el, ami még jobban kifejezi az egyéniségünket.


Forrás:

Jennifer Aniston otthona a bizonyíték arra, hogy egyáltalán nem kötelező kizárólag világos színekben gondolkodnod. Ha szereted a sötétet, a feketét, nyugodtan becsempészheted az otthonodba. Arra figyelj, hogy legyen elég fény és próbáld meg ellensúlyozni néhány világos elemmel is.


7 gyönyörű sztárotthon, ahonnan elleshetsz pár tuti lakber tippet

Ha felújítás vagy költözés előtt állsz, minden tipp jól jöhet, de akkor is érdemes végignézni a galériánkat, ha csak simán inspirálódnál.