Galéria
Forrás: A modern stílusos vörösréz alapú ékszereket, tűzzománc technikával teszik még egyedibbé.

További részletek ITT.
Forrás: A magyar öko-design képviselője 2015 óta tervez különlegesebbnél különlegesebb darabokat. Az értékes, újrahasználható textil, bőr és kárpitanyagokat olyan innovatív formában dolgozzák fel, hogy a modern trendeknek és a fenntartható alapelveknek is megfeleljenek.

További részletek ITT.
Forrás: A ragyogó színek,a kellemes, természetes anyagok és a változatos formák mellett az egyediség amit leginkább jellemzi a márkát.

További részletek ITT.
Forrás: Kézzel csiszolt és hajlított ékszerek és táskák hulladék plexi, szemüveglencse, szaru és fa felhasználásával készülnek.

További részletek ITT.
Forrás: Minden termék egyedi, kézzel készített, újrahasznosított tartós fonalból készül.

További részletek ITT.
Forrás: A minőségi ékszerüvegből és nemesacélból, fusing technikával készült antiallergén üveg ékszerek, egyenként, kézi munkával készülnek, így nem születik két pont ugyanolyan alkotás.

További részletek ITT.
Forrás: Az Evadam bag 2017 tavaszán megálmodott és létrehozott márka. Az egyedi tervezésű vegán bőr övtáskák a trendi kiegészítők közötti hiányt betöltő szerepén felül egy biztonságos és elegáns viselet.

További részletek ITT.
Forrás: A 4 éve létező YesBalaton, minőségi termékei jobbára kézműves technikával készülnek.

További részletek ITT.
Forrás: A DADO a varrás és a makramé technika új hullámos fúziójával, egyedi kreatív koncepciók és ötletek alapján alkotott #makramécsodák világa. A különleges újrahasznosított és természetes fonalakból készített termékek gyakran finom textilekkel, fával és ásványokkal kombinálva teljesednek ki.

További részletek ITT.
Forrás: Az In My Style egyedi női ruha és kiegészítők boltja. Inspirációk alapján egyedi tervezéssel, hazai alapanyagokból készülnek ruháik, melyet szükség esetén méretre igazítanak.

További részletek ITT.

#Vegyélhazait: 10 kiegészítő, amit még jövő nyáron is imádni fogsz

Alig hisszük el, hogy ezek a mesés termékek magyar alkotók kezei között készültek!