Galéria
Forrás: Kylie Jenner tudja a legjobban, hogy Instagramon milyen sokat ér egy jól beállított fotó. A celeb még a házi karanténban is rendszeresen posztol magáról fotókat a közösségi médián. Ezeken a képeken Kylie mindig elképesztően néz ki, de amikor a bevásárlást intézi, egészen máshogy fest.
Forrás: A legfiatalabb Jennert még tavaly áprilisban kapták lencsevégre, ahogy egy zacskó chipssel a kezében épp beül a kocsijába. Kyliet smink és feszülő ruhák nélkül alig lehet felismerni, az ő példája jól mutatja, hogy mennyire máshogy néz ki valaki a valóságban, mint a közösségi médián.

 


Forrás: Pink számára mindig fontos volt, hogy őszinte képet mutasson magáról a rajongóinak. Az énekesnő sosem foglalkozott az aktuális trendekkel, mindig a saját stílusa szerint öltözködött.

 


Forrás: A karanténban sem fél megmutatni, hogy otthon ő sem foglalkozik annyit a külsejével. Instagramra töltött fel egy fotót arról, hogy a férjével, hogyan „öltöztek ki” a házi karanténban.
Forrás:

A L’Oreal a tavalyi évben Helen Mirrennel együttműködve létrehozta az új Age Perfect termékcsaládot. Az Age Perfect 50 fölötti nőknek kínál különböző kozmetikumokat és sminktermékeket. A 75 éves színésznő nem próbálja elrejteni a korát. Nem plasztikáztat és nem festi a haját. Ő a bizonyíték arra, hogy kortól függetlenül is lehet valaki gyönyörű, de a fotókon és a gálákon őt is mindig felcicomázva látjuk.

 


Forrás: A színésznő az Instagramon osztott meg egy képet arról, hogy hogyan néz ki a karanténban. A képen Mirren még ágyban van, estélyi és smink helyett pizsamát és szemüveget visel és a haja sincsen beállítva. A rajongói szerint a színésznő így is „gyönyörű” és „elképesztően néz ki”. Mirren célja a fotóval nem a dicséretek bezsebelése volt, adománygyűjtést szervezett az intenzív osztályon dolgozóknak és ezzel a képpel szerette volna megragadni a rajongók figyelmét.
Forrás:

A szupermodelleket nem igazán tudjuk elképzelni máshogy, mint ahogyan az újságokban vagy a kifutókon látjuk őket. Heidi Klum majdnem 30 éve van a szakmában, ő a világ egyik legjobban fizetett modellje. Az ő neve már egyet jelent a divattal és a szépséggel, épp ezért nagyon meglepő, ha smink nélkül is átlagos ruhákban látjuk.

 

 


Forrás: Ilyen őszinte képet ritkán láthatunk sztároktól. A modell Instagramon mutatta meg, hogy oké ha otthon nincs rajtad smink és ha evés után tele van a hasad. És ha Heidi Klum megteheti, hogy fürdőruhában és kötött sapkában tölti a karantént, akkor nekünk sem kell aggódnunk a külsőnkért.

4 sztár, aki felismerhetetlen lett a karantén idején

Szívesen cseréltünk volna vele!