Galéria
Forrás:

A gyönyörű szemű színész már sokakat elkápráztatott filmvásznon való alakításával. Adrian Grenier szerelmi élete viszont mégsem annyira izgi, mint ahogy azt gondolnánk, ugyanis hosszú évek óta szingli.


Forrás:

A jeges tekintetű színész azonnal leveszi a nőket a lábukról. Alexander Skarsgård mégsem találta meg azt a személyt, akivel élete végéig boldog szerelemben élnek.


Forrás:

Jared Leto egy igazi különc, mégis oda meg vissza vannak érte a nők. A nagy rajongótábor ellenére mégsem volt hajlandó eddig megállapodni senkivel, pedig akadna jónéhány jelentkező.


Forrás:

Colin Farrell rosszfiús sármjával a nők egyik legnagyobb kedvence, ám mindez mit sem ér, ha eddig nem sikerült megtalálnia élete szerelmét. Talán nem is szeretné?


Forrás:

Kevés olyan nő van, aki ne lenne szerelmes Ryan Goslingba a Szerelmünk lapjai című fim óta. Bár jelenleg boldog kapcsolatban él, ő és Eva Mendes mégsem házasodtak eddig össze...


Forrás:

Gerard Butler szerelmi élete nem egyszerű. Sokáig azt hittük, hogy a gyönyörű Morgan Brown mellett állapodik majd meg a világsztár, mégsem történt meg a lánykérés. Vajon mi lehetett a nagy szakítás oka?

 


Forrás:

Kell akármit is mondanunk, ha Leonardo DiCaprioról van szó? Igazából nem is bánjuk, hogy nőtlen. A sármos színészt már rengeteg csinos hölggyel összehozta a média, oltár elé mégsem vitt még senkit. Mi tuti nem tudnánk neki nemet mondani.


Eszméletlenül sármos hírességek, akik sosem házasodtak

Vannak, akik kiestek a listáról, míg mások megmaradtak sármos kedvencünknek!