Galéria
Forrás: Szó sincs arról, hogy a több mint 100 éve hódító Mary Jane tiltólistára kerülne, hiszen jó pár platform változata színesíti a nyári palettát, csak ha éppenséggel úgy gondolnád, hogy valami újabb trendbe fektetnél ebben a szezonban, akkor egy balerinával mindenképpen jól jársz.
Forrás: Ár: 11.995 Ft - itt!
Forrás: A dad sneakerek olyan régóta vannak köztünk, hogy számukra is eljött a szabadság ideje, hiszen most inkább a retró stílusú, kicsit letisztultabb kényelmes és tökéletes rohangálós lábbelik élvezik a nagyobb figyelmet.
Forrás: Ár: 55.180 Ft - itt!
Forrás: A csak horgász szandálként emlegetett cuki bőr lábbelik 2022-ben egy kicsit háttérbe vonulnak, hogy ennek az elfeledett, de igazán soha el nem engedett trendnek adják át a főbb szerepet.
Forrás: Ár 13.990 Ft - itt!
Forrás: A papucscipők az utóbbi pár évben bőven kimaxolták a megújulás fogalmát és bár a lendület még 2022-re se fogyott el, most hajszálnyira mégis leelőzték őket ezek a kényelmes és stílusos klumpák, amik az előttünk álló hónapokba kétségtelenül plusz energiákat visznek majd.
Forrás: Ár: 43.590 Ft - itt!

4 lapos cipő, ami jön és 4, ami megy idén nyáron

Lassan a sortoké lesz a teljes főszerep, ám ettől függetlenül a hosszúnadrágokat is megéri egy-két szettbe betervezned a nyáron!