Galéria
Forrás: Azt mondják, ez a fazon mindenkinek jól áll, ám nem mindegy, hogy milyen fazont választasz belőle. Az A-vonalú alsó valóban előnyös, ám ruhák esetében, ha a felsőrész túl zárt, az anyag pedig túl merev és súlyos, akkor instant magadra pakoltál pár plusz kilót.
Forrás: Basic ruhadarabként szoktak rá hivatkozni, ám azt sokszor elfelejtik megemlíteni, hogy bizony tudni kell viselni. Mivel teljesen elrejti a nyakat, a felsőtested nagyobbnak fog tűnni, valamint minden apró hibát kihangsúlyoz. Könnyedebb lesz viszont az összhatás, ha magas derekú nadrágokkal vagy szoknyákkal ellensúlyozod, valamint néhány plusz kiló mellett már inkább a világosabb garbókra esik a választásod a fekete helyett.
Forrás: Ez a fazon nagyon népszerű manapság, ám egyértelműen túl van értékelve. Vékony és magas nőknek tényleg nem rossz választás, ám ha nem vagy modellalkat, akkor a bokanadrágokban optikailag sajnos csak még rövidebbnek fog tűnni a lábad, a csípőd pedig szélesebbnek.
Forrás: Szerencsére egy ideje már kimentek a divatból, ám ha mégis azon gondolkoznál, hogy felvedd, ne tedd! Csípő és has tájékra szuper kis többletet varázsol, ami kizárólag a vékony csajoknak lehet max előnyös, de egy jó övvel bármilyen ruhában szebben hangsúlyozhatod a derekad, mint ebben.
Forrás: Ez a stílus szupercuki kislányoknak és kamaszoknak, de semmiképp sem felnőtt nőknek. Először is, rossz helyen "vágja" el a lábat, amitől tényleg nagyobb darabnak fogsz tűnni, mint valójában, arról a tényről nem is beszélve, hogy mindig csak egy olyan nő leszel benne, aki megpróbál fiatalabbnak tűnni.
Forrás: Na ez az a darab, ami tuti, hogy minden nőt teltebbnek és alacsonyabbnak mutat. Ha mégis olthatatlan szerelmet érzel iránta, akkor mindenképp hosszabb fazont válasz, illetve arra is figyelj, hogy a pelerin anyaga ne legyen túl merev.
Forrás:

Annak ellenére, hogy sokan annak reményben viselnek ilyeneket, hogy elrejtsék a plusz kilókat, egy ilyen darab még a tökéletes alakú modelleket is nagyobbnak mutatja. Rossz taktika! Maximum egy öv vagy egy övtáska társaságában hódolj ennek a trendnek.


Forrás: Alkalmi ruhák estében gyakran élnek a tervezők ezzel a megoldással, de csak óvatosan, az aszimmetrikus szoknyák rövidebbnek mutatják a lábad és centiket dobnak csípőtájékra.

8 ruhadarab, ami a tökéletes alakot is képes tönkretenni

Ezeket a ruhadarabokat kerüld el, ha a legjobbat szeretnéd magadból kihozni!