Galéria
Forrás:

Az Éhezők viadala: Futótűzben Katniss (Jennifer Lawrence) leendő esküvői ruhája egyszerre volt drámai, elegáns, futurisztikus, de mégis klasszikus. A tervezés Tex Saverio munkája, aki organza rétegekből építette fel, több ezer Swarovski kristály és ezüst díszítésével.


Forrás:

A nagy Gatsby egy különleges film, és a benne szereplő menyasszony sem szokványos. Daisy Buchannan (Carey Mulligan) csillogó ruháját art-deco részletek gazdagítják és áramvonalas sziluettje mesésen adja vissza az 1920-as éveket. Manapság maximum egy tematikus esküvőn mutatna jól.


Forrás:

Az Alkonyat: Hajnalhasadás a tinilányok nagy kedvence, hiszen imádott vámpírjuk, Edward Cullen és szerelme, Bella végre egybekelnek. A Kristen Stewart által megformált karakter egy egyszerű de mégis elképesztő Carolina Herrera ruhát visel, mely hosszú ujjú hátul pedig csipkével kirakott. Pont olyan epikus, mint maga a film saga.


Forrás:

Nem szokványos a Keira Knightley által viselt ruha sem az Igazából szerelemben. Egy több rétegű, mégis lehelet vékony kreálmány, tollakkal ékesítve.


Forrás:

Julia Robertset mindenhogy és mindenkor imádjuk. Többször mutatta meg a filmvásznon is, hogy nagyszerű menyasszony lehet. Bármelyik ruháját említhetjük, akár az Acél magnóliákban viseltet, akár az Oltári nő ruháját.


Forrás:

Nem hiányozhat a listából az a kedvenc, amelyet talán minden egyes nő szívesen viselne, hiszen minden idők kedvenc sorozatára tette fel a pontot. Ez pedig a Szex és New York film, melyben Carrie végre férjhez menni látszik Bighez, és egy álomszép Vivienne Westwood ruhát viselhet.


Forrás:

Végezetül egy igazán retro, ám annál decensebb és formabontóbb darab. Audrey Hepburn viselte a tüll, térdig érő Givenchy menyasszonyi ruhát a Mókás Arcban (Funny Face).


6+1 filmes esküvői ruha, amit nem lehet nem imádni

Végre egy sztáresküvő, méghozzá nem is akárkié: Ariana Grande ment férjhez, a menyasszonyi ruhája pedig maga volt a valóra vált álom!