Galéria
Forrás:

Bár Ben Affleck a pletykák szerint újra J.Lo mellett találta meg a szerelmet, korábban nagy hódítója volt a társkeresőknek. Őszintén nem értjük, hogy hogyan nem kelt el hamarabb...


Forrás:

Demi Lovato egy dokumentumfilmben vallott arról, hogy bizony ő is belevágott a társkereső appokba egykoriban. Elmondása szerint rendszerint vissza is tér az alkalmazásokhoz, amikor éppen szingli, ám úgy tűnik, nem járt eddig sok sikerrel.


Forrás:

Channing Tatum az a sármos pasi, akinek mi is nagyon örülnénk, ha szembejönne velünk egy társkeresőn. A Magic Mike című film főszereplője állítólag azért tévedt fel az ismerkedős appokra, mert megunta, hogy mindig ismert barátnői vannak, így egy hétköznapibb hölgy reményében regisztrált. Máig nem tudni, hogy sikerrel járt-e, de talán Zoë Kravitz mellett megtalálta a számításait.


Forrás:

Rebel Wilson is adott egy esélyt a nagy randi appoknak, ám nem járt sok sikerrel, ugyanis közel 2 hét után törölte is a felhasználóját. Nem csoda, hogy ilyen hamar megunta, hiszen nem biztos, hogy ez a legjobb módja annak, hogy megtalálja az igazit.


Forrás:

Matthew Perryről sajnos úgy hírlik, nem a saját korosztályáért van oda. A Jóbarátok sztárját nemrégiben egy fiatal lány buktatta le, aki szerint tisztességtelen okokból ismerkedett vele a színész. Az, hogy azóta az 51 éves férfi letörölte magát az appról, több mint árulkodó.


Forrás:

Charlize Theront is utolérte a társkereső láz, ám hamar rájött, hogy ez nem neki való. Bevallása szerint egészen elképesztő az, hogy vadidegen emberek próbálják béna dumákkal felszedni őt, így inkább búcsút intett ezeknek az appoknak!


Forrás:

Joe Jonas ma már apa, ám egykor nagy felhasználója volt a társkereső appoknak. Nincs mit tagadnunk, mi azonnal elmennénk vele randizni!


Forrás:

Khloe Kardashiant egy barátnője vette rá, hogy regisztráljon egy társkereső oldalra. A pletykák szerint csak unaloműzésre használta az appot, hiszen soha nem randizott onnan senkivel. Nem csodáljuk!


Forrás:

Chace Crawford egy tévéműsor keretein belül mesélt arról, hogy bizony ő is felült a társkereső vonatra. Annak érdekében, hogy még hamarabb találja meg a szerelmet, több oldalra is regisztrált. Ám a hírek szerint még mindig szingli a Gossip Girl sorozat színésze. Ki tudna neki ellenállni?


Sztárok, akik egy társkeresőn keresik a nagy Őt

Bizony, a sztárok is emberek, és sokszor nekik sem megy egyből a pártalálás!