Galéria
Forrás: A frufru nagyon menő 2021-ben, de ha valami igazán különlegesre vágysz, akkor a göndör változata lesz a te utad. A texturált frufru ráadásul kevésbé szigorú, így viselőjének is bohém és laza megjelenést kölcsönöz.
Forrás: Ez a klasszikus hajvágás igazán tökéletes a nyárra. Az arcod körüli rövidebb tincsek hangsúlyosabbá teszik a vonásaid, adnak egy kis frissességet, és még a hosszú hajadtól sem kell megválnod. Igazi win-win!
Forrás: A long bob, vagy röviden lob, még mindig a legnépszerűbb frizura a nők körében. Nyárra ráadásul különösen jó választás ez a hosszúság, ha eddig gondolkoztál rajta, még nem késő, mert még mindig nagyon trendi!
Forrás: A szakértők szerint ez lesz a szezon "it" hajvágása. A pixie egy igen merész és pimasz fazon, amely könnyed és fiatalos megjelenést kölcsönöz viselőjének, ugyanakkor kell hozzá némi bevállalóság, főleg, ha a hullámokat is bevállalod hozzá, mint Ruth Negga, mert ez aztán tényleg vonzza a figyelmet.
Forrás: Nagyon modern és sikkes megjelenést biztosít ez a frizura a viselőjének, a hajvégeknek viszont érdemes adni egy kis extra volument, hogy még ütősebb legyen a végeredmény.
Forrás: Ez a hírességek által leginkább kedvelt hajtrend 2021-ben - nézd csak meg Miley Cyrus és Billie Eilish friss képeit. Ugyanakkor nagyon megosztó ez a tépett és bozontos fazon, aminél semmi sem hozza jobban a rock and roll hangulatot.
Forrás: Az aszimmetrikus hajvágás szexi és elegáns megjelenést kölcsönöz neked, legyen szó akár bobról, akár hosszabb long bobról. Kortalan fazon, amit bármikor bevállalhatsz, és ha a leghosszabb tincsek épp a válladig érnek, csodásan kiemeli a nyakad és az arcod.
Forrás: Ha rövid hajat szereznél, de nem túl rövidet, akkor a frufrus pixie a tökéletes választás számodra.

Ezek a 2021-es nyár legnagyobb hajtrendjei

Vinnél valami változást a frizurádba? Akkor mutatjuk az idei nyár vezető hajtrendjeit!