Galéria
Forrás: Sosem tudunk 100%-os bizonyossággal előre tervezni. Hiszen már egy bagatell döntés is meghatározhatja a napunkat, de ha alaposabban felkészülünk, akkor minimalizálhatjuk a váratlan sérülések kockázatát.

Az összehajtható biciklisisakról további részleteket és árat ITT találsz!
Forrás: További részletek és ár ITT található.
Forrás: További részletek és ár ITT található!
Forrás: A Helly Hansen Mono Material Urban kollekció különlegessége, hogy a ruhdarabok kizárólag, azaz 100%-ban poliészterből készülnek, ezzel biztosítva a szövetből szövetet eredményező újrahasznosítás lehetőségét. Az egyféle anyagösszetétel mellett ugyanakkor rugalmasak, könnyen ápolhatóak, HELLY TECH vízálló szövetből készülnek, PFC-mentes, tartós víztasztító tulajdonsággal rendelkeznek, és hosszantartó védelmet nyújtanak a viselőjük számára. Ezzel a kollekcióval a Helly Hansen egy újabb fontos előrelépést tesz a körkörösen működő gazdaság támogatása felé, miközben továbbra is biztosítja a kiváló minőségű, és az időjáráshoz tökéletesen illeszkedő védelmet.

További részletek & ár ITT található!
Forrás: Merész, mégis időtlen keret, amelynek gyártása során 68%-ban bioalapú anyagokat használtak fel.

További részletek és ár ITT található!
Forrás: A Solen kollekció a Helly Hansen magas teljesítményű LIFA® Active szövete az S.Café technológiával ötvöződik, így nem csupán egész napos kényelmet, hanem 50+ UPF besorolású napvédelmet is biztosít. Az S.Café technológia alkalmazásakor az újrahasznosított kávézacc közvetlenül a szövetszálakba kerül, ezáltal növelve a fényvédelmet, amely mosás után sem csökken, ugyanakkor kontrollálja a kellemetlen szagokat.  Jól hangzik, nem gondolod?

További részletek és ár ITT található!
Forrás: A Honor Magic személyre szabott érintésvezérléssel működő fülhallgatójával könnyen és biztonságosan kezelheted beérkező hívásaidat kerékpározás alatt is.

További részletek és ár ITT található!

Biciklisikk: Mutatjuk a nyár legjobb shoppingtippjeit

Több jó okunk is van arra, miért érdemes két kerékre ülni, és ellesni a skandinávok biciklisikkjét!