Galéria
Forrás:

Szent György Gyümölcsmanufaktúra

Ki ne tudna ellenállni egy csokoládé borítású aszalt gyümölcsnek? Minden egyes darab kézzel készül a magozástól a csokoládéba mártásig, illetve a csomagolásig bezárólag. A termékek hozzáadott cukor és tartósítószer mentesek, ráadásul gluténmentesek is, így a család összes tagja fogyaszthatja.
Forrás:

Magyar kézműves gin

Ha még nem tudod, hogy mivel koccintsatok a családdal, akkor segítünk. A különleges ginek kifejezetten a magyar ízlésvilágnak szólnak, gyönyörű palackba töltve. Nem csodálkoznánk, ha nem csak egy üveggel rendelnétek.

 

 

 


Forrás:

Gőcze Termékek

Ha igazán különleges ízekre vágysz, akkor megmutatjuk, hogy milyen termékek közül nézelődhetsz. Zöldségekből készült pástétomokat, gyümölcsökből készült lekvárokat, gyógynövényekből készült szörpöket és sertésből szezonálisan füstölt árut, illetve májpástétomokat is választhatsz. Jó hír: a termékek glutén-, laktóz- és cukormentesek, így az egész család bátran fogyaszthatja. 


Forrás:

Gabikertjéből 

Aki szereti a mártogatósokat, az nem fog tudni ellenállni ezeknek az adalékanyag és tartósítószer mentes készítményeknek sem. Készítményeiket ajánljuk mindenkinek, de főleg azoknak, akik szeretik az ínyencségeket és különösen az erős ételek fogyasztását részesítik előnybe!


Forrás:

Mézzz

A krémmézeknek még azok sem fognak tudni ellenállni, akik nem édesszájúak. A gondosan összeválogatott 100% természetes, bio alapanyagoknak köszönhetően szuper ízélményben lehet részünk.


Forrás:

Míves Rétes

Nem kell bajlódnunk a desszert készítéssel. A klasszikus rétesek mellett rengeteg egyedi ízvilág közül válogathatunk, a sóstól az édesig. Jó hír, hogy a finomságok cukor- és laktózmentesen készülnek. 


Forrás:

Sajátsüti

Nem is lehetne különlegesebb egy saját kezűleg készített és mintázott süteménynél. Nem csak a kész minták között találhatod meg a kedvencedet, hiszen egyedi elképzelésedet vagy logódat is elkészítik neked. Hogy biztos legyen a siker, minden rendelés mellé tuti kekszreceptet is kaphatunk. 


Forrás:

Mayer Szörp

A szörpöket mindenki szereti. A természetes alapanyagokból készült mentes szörpöket pedig egyenesen imádjuk. A saját receptnek köszönhetően mindegyik íz egytől egyig isteni.


A Vegyélhazait ínyenc termékei, amit imádni fogsz te is

Akár 24 órán belül az asztalodon lehet a kiválasztott Kurucz finomság!