Galéria
Forrás: Kelly Rowland

Az énekesnő nagy boldogsággal jelentette be egy pocakos fotóval a rajongóinak, hogy kisbabát vár. A 40 éves nő nemsokára már két gyermek büszke édesanyja lesz.
Forrás: Rachel McAdams

2021-ben a híres színésznő ismét anya lesz. Bár a boldog pár igyekszik minél jobban óvni a magánéletüket, a rajongók és a lesifotósok hamar kiderítették a nagy hírt.
Forrás: Emma Roberts

A színésznőről nemrégiben derült ki, hogy kisbabát vár, azóta pedig világra is jött gyermekük. A házaspárnak különösen boldog hír ez, hiszen elsőként élik át a mesés időszakot.
Forrás: Ashley Tisdale

A fiatal színésznő egy édes képpel az instagrammon jelentette be rajongóinak, hogy kisbabát vár.
Forrás: Emily Ratakovski

A 29 éves Emilyről már korábban tudni lehetettm hogy boldog házasságban él férjével. Az azonban mindenkit villámcsapásként ért, hogy a gyönyörű modell babát vár. A fiatal kismama egy digitális Vogue-címlappal jelentette be a világnak a nagy hírt.
Forrás: Eugénia yorki hercegnő 

II. Erzsébet királynő unokája és férje még 2018-ban házasodott össze a Windsor-kastélyban. A boldog pár és az egész királyi család már tűkön ülve várják a kisbaba érkezését.
Forrás: Hilary Duff

A híres színésznő ismét szülői örömök elé néz, hiszen immáron a harmadik kisbabáját várja. Az örömhírt közösségi oldalán osztotta meg rajongóival, egy igazán édes videóval férjével.

Celeb babák, akik 2021-ben látnak napvilágot

Emma Stone színésznőről senki meg nem mondaná, hogy pár hete édesanya lett - bombacsinos volt új filmje, a Szörnyella premierjén!