Galéria
Forrás:

Akárcsak Cameron, úgy Drew Barrymore sem rejtegeti szépséghibáit. Korábban arról is posztolt, hogy mennyire sokat sikerült lefogynia, de ráadásul azt is megmutatta már, hogy miként fest őszülő tincsekkel, kusza szemöldökkel!


Forrás:

A gyönyörű modell az egyik legjobb példa ebben a kategóriában, hiszen Chrissy Teigen mindenről szeret őszintén mesélni. Szülés utáni depressziójáról rengeteget beszélt, ahogy azt is gyakran felvállalja, hogy külsőleg sem tökéletes. Például nemrég megmutatta, hogy neki is vannak striái, de ez őt egy cseppet sem zavarja!


Forrás:

A plus size modell is híres őszinteségéről! Ashley mindig is büszkén felvállalta súlyát, alakját, valamint narancsbőrét is, mert szerinte kár ezeket rejtegetni, hiszen majdnem mindenkinek jutott belőle.


Forrás:

Cameron Diazt nem igazán érdekli a hollywoodi csillogás. Sőt, nemcsak visszavonult egy időre saját családja miatt, hanem időnként azt is megmutatja, hogy messze nem tökéletes. Smink nélküli arcát simán felvállalta már szelfiken!


Forrás:

Az énekesnőnek sok gondja volt az elmúlt pár évben, függősége és önbizalomhiánya miatt is, de mára már ezerszer jobb formában van. Megtanulta elfogadni önmagát, hátat fordított az önsanyargató diétáknak, és bármikor megmutatja fürdőruhás alakját!


Forrás:

A Született feleségek sztárja az egyik legcsinosabb híresség képében tündököl, de ennek ellenére ő sem akarja elhitetni a nagyvilággal, hogy tökéletes lenne. Nemrég megmutatta, hogy a karantén alatt neki is lenőtt a haja, és hacsak nem festené, fehér lenne frizurája.


Sztárok, akik bátran felvállalják, hogy ők sem tökéletesek

Garantáltan ez lesz a kedvenc hatóanyagod a narancsbőr elleni harcban!