Galéria
Forrás:

Jenna Coleman 2015-ben több alkalommal randevúzott Harryvel, ám kapcsolat nem lett a románcból. A színésznőnek azonban sikerült kínos perceket szereznie Meghannek, amikor egy titkos amszterdami utazáson 2018-ban a párocska összefutott vele. Hogy mennyire volt ciki az egykori szívtiprónak, azt nem tudni, viszont egy biztos: ma már inkább kerüli az ehhez hasonló helyzeteket.


Forrás:

Cressida Bonas a szívtipró egykori barátnője, aki szintén színésznő és modell, mint mostani felesége. Harry és a fiatal nő három évig volt együtt, a herceg unokatestvére mutatta be őket egymásnak. 2014-ben szakítottak, állítólag azért, mert Cressida belekóstolt a királyi életbe, és nem egészen azt kapta, amire számított. Ki gondolta volna?


Forrás:

Chelsy Davy volt Harry egyik legkomolyabb kapcsolata Meghan előtt. 2004-től kezdve hat éven keresztül alkottak egy párt. A lány igyekezett maximálisan helyt állni barátnőként, ám végül rájött, hogy ez nem az ő útja. A The Times magazinnak korábban azt nyilatkozta, hogy őrült, félelmetes és kényelmetlen volt az az időszak. A fiatalok a szakításuk óta jó barátságot ápolnak, a lány a herceg esküvőjén is ott volt. Milyen ritka ez a mai világban!


Forrás:

Astrid Harbord 2009-ben ismerkedett meg Harryvel, többször látták őket együtt egy londoni szórakozóhelyeken, és több éven keresztül - biztosan egészen véletlenül - ugyanazokon az társasági eseményeken jelentek meg. A herceg akkor szakította meg vele a kapcsolatot végleg, amikor Meghan képbe került. Jobb így mindenkinek!


Forrás:

Natalie Pinkham és Harry kapcsolatát bár sosem erősítette meg egyik fél sem, mégis mindenki tudta, hogy egy párt alkottak. A 41 éves nő és a herceg a szakításuk után is szoros kapcsolatban maradtak egymással, ami akkor változott meg, amikor Harry összejött Meghannal. Nem hiába!


Forrás:

Camilla Romestrand azt állította, hogy együtt töltött a herceggel egy romantikus éjszakát. A kapcsolatuk azonban soha senki nem erősítette meg hivatalosan, mégis ettől zengett a sajtó akkoriban. Camilla azóta két gyermek édesanyja, így vélhetően megtalálta a hivatását.


Forrás:

Florence Brudenell-Bruce 2011-ben ismerte meg Harryt, közvetlenül a Celsey-vel való végleges szakítása utan. Bár kapcsolatuk tiszavirág életű volt, mégis Harry nevéhez kötötték egy időben. Mára már mindketten megtalálták az útjukat!


Forrás:

Ellie Goulding és Harry herceg 2016-ban jelentek meg együtt egy meccsen, ahol állítólag folyamatosan flörtöltek egymással, sőt csókot is váltottak. Valami mégis elcsúszott közöttük, hiszen nem őt választotta végső párjaként a herceg.


Harry herceg alig ismert exei

Bár ma már Harry herceg férjként és apaként éli az életét, nem mindig volt ez így. Ismerd meg a szívtipró egykori kedveseit!